Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKA NAJAVA

Hajduk šest godina nije slavio u Maksimiru

dinamo hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
22.11.2014.
u 00:15

Gledajući maksimirske derbije, Hajduk je tu posljednji put slavio prije šest godina, kada su strijelci bili Gabrić i Ibričić. Bila je to jedna od njihove tri pobjede u 38 utakmica odigranih u Maksimiru.

Dinamo u subotnji derbi u Maksimiru (15 sati) s Hajdukom ulazi s dva "mršava" boda iz utakmice protiv Splita i Zagreba. Stoga je reprezentativna stanka za plave došla u pravi trenutak. Loša vijest je što se na treningu opet ozlijedio mladi Ante Ćorić koji je sjajno odigrao prošli derbi, kad je Dinamo slavio na Poljudu s 3:2. Trener Zoran Mamić ne može računati i na Josipa Šimunića koji ima problema s koljenom. U momčadi Hajduka nedostaje samo kartonirani Mijo Caktaš, piše Goal.com.

Splićanima je upravo poraz protiv Dinama bio posljednji u prvenstvu, bilo je to 31. kolovoza. Nakon toga igrali su van Poljuda, pa na svom stadionu bez gledatelja, ali Tudorovi momci nisu gubili. 

Bez obzira što ih na ljestvici dijeli 11 bodova, a između njih se "ugurala" ambiciozna Rijeka, bez obzira što Zagrepčani imaju četiri pobjede za redom protiv Splićana, utakmice Dinama i Hajduka uvijek imaju najveću draž u hrvatskom nogometu. 

Gledajući maksimirske derbije, Hajduk je tu posljednji put slavio prije šest godina, kada su strijelci bili Gabrić i Ibričić. Bila je to jedna od njihove tri pobjede u 38 utakmica odigranih u Maksimiru. 

>> Kladioničarske najave pratite na portalu Goal.com

>> Podrška Mamiću: 'Ima nas 30 puta više od huligana'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije