Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbudljivo na poljudu

Hajduk jedva pobjegao s dna: Pogledajte fenomenalni lob Malokua

Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/9
02.08.2015.
u 21:27

Hajduk je posljednje mjesto prepustio Zagrebu, ali ponovno je zabrinuo svoje navijače.

Hajduku je na Poljud stigao Slaven Belupo, rado viđen gost, koji je u jedanaest posljednjih dolazaka zabilježio isto toliko poraza. No, ovog puta osvojio je bod, susret je završio neriješenim rezultatom - 2:2. 

Trener Hajduka Damir Burić nije se želio opterećivati statistikama i s pravom je uoči utakmice upozoravao na oprez.

- Ništa to ne znači, tu je novi trener. Sviđa mi se kako Slaven Belupo igra, Rijeci je napravio dosta muke - kazao je Burić.

Hajduk je bio umoran od europskog četvrtka, ozljedama su načeti Milović, Nižić, Caktaš, Ohandza i Sušić... A Burić  je bio svjestan da ne smije eksperimentirati kao u Puli. 

Ipak, od početka je dao priliku Ukrajincu maksimu Biljiju, a u početnom sastavu nije bilo Balića i Ohandze. 

Slaven je poveo u 19. minuti. Crepulja je nakon duplog pasa s Ejupijem ušao u kazneni prostor i lagano zabio pored Kalinića.

Torcida je u tim trenucima izvjesila golemi transparent sa shemom vojno-redarstvene operacije „Oluja“ i natpisom 'Kreni gardo, bandu gazi'. 

Ubrzo je uslijedio novi šok za Hajduk. Samo tri minute nakon vodećeg pogotka, bivši igrač bijelih, Ozobić, ukrao je loptu Jeffersonu, sjurio se u kazneni prostor i poput Crepulje matirao Kalinića. 

Trener Hajduka Burić u nastavku je u igru ubacio Malokua koji se odmah odužio pogotkom. U 58. minuti na desnoj strani primio je loptu i prekrasnim lobom zatresao Slavenovu mrežu i vratio Hajduku nadu u preokret.

 

Izjedančenje je stiglo u 70. minuti. Tudor je prošao po desnoj strani, dao povratnu loptu na jedanaest metara gdje se našao Milović te snažnim udarcem pogodio Rozmanovu mrežu.

Do kraja utakmice nije bilo velikih prilika pa su suparnici podijelili bodove.

Nakon četiri kola obje momčadi imaju po tri boda uz tri remija i poraz. Hajduk je tako posljednje mjesto prepustio Zagrebu, ali ponovno je zabrinuo svoje navijače. Jer slijedi uzvrat u Norveškoj protiv Stormsgodseta koji je danas dokazao da se bijeli ne smiju opustiti. U domaćem prvenstvu sa 6:0 slavio je u gostima kod Tromsoa. 

Hajduk (4-1-4-1): Kalinić, Tudor, Bilji, Milović, Pejić, Jefferson, Caktaš, Sušić, Vlašić, Roguljić, Kiš.

Slaven Belupo (4-3-3): Rozman, Purić, Potokar, Mikulić, Delić, Brlek, Crepulja, Paracki, Jambor, Ozobić, Ejupi.

>>Inter remizirao sa Splitom i prepustio Hajduku dno ljestvice!

Komentara 47

Avatar cartman82
cartman82
19:40 02.08.2015.

kao iznenađenje. pa hajduk je na realnom mjestu na tablici.

Avatar zg80
zg80
19:46 02.08.2015.

...ma koji Hajduk?! pa nije ni cudno sto je zadnji u HNL-u...cuvaju se za Stromsogset, a taj isti Stromsogset je sad u gostima izbio Tromso 0-6...Hajduku ce bar pet komada zabiti...ceka njega 2 HNL slijedece godine...

AB
abendblatt
19:17 02.08.2015.

Ajmooo Slaven.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije