Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CAKTAŠ U RUBINU

Hajduku za milijun eura otišao jedan od najvažnijih igrača!

Mijo Caktaš
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
16.01.2016.
u 00:00

Spominjalo se da Caktaša želi Stuttgart, ali Rubin je bio najbrži i najkonkretniji.

Krenuo je Hajdukov prijelazni rok, ali prvi transfer s odštetom izgleda neće biti onaj Lovre Kalinića, a ni Gorana Milovića, ni Tina Sušića već Mije Caktaša.

Nekako medijski najmanje eksponiran Caktaš je na pragu potpisa za ruski Rubin Kazan. Hajdukov veznjak navodno je već na liječničkim pregledima, tijekom petka (15. siječanj) viđen je u zagrebačkoj zračnoj luci, a transfer bi trebao biti vrijedan oko milijun eura.

Ugovor bi, ako sve bude u redu, trebao biti potpisan 18. siječnja. Inače, spominjalo se da Caktaša želi Stuttgart, ali Rubin je bio najbrži i najkonkretniji.

>> Brbić otkrio na čemu Hajduk intenzivno radi u ovom prijelaznom roku

Komentara 55

ZD
Zdravkecmali
00:55 16.01.2016.

Sramota, velika sramota. Ali bolje niste ni zaslužili. Još ozrene nisi napisao da se odšteta dijeli između kluba i igrača. Milovic ce otići za 300 milja u prezadnji klub turske. A klaun kaže kako ce im trebat možda jedan praviavi transfer ove zime a rasprodat ce kostur momčadi za 2 miliona čistog hajdugu. Znaci Kalinić i susic ako da netko 1-2 miliona su sljedeći. A za tu lovu prodali Pinta. Smijeh malo zesci

OV
Ovozemaljski
00:54 16.01.2016.

Bio sam na preko 50 hajdukovih utakmica, sa otoka sam, pa je to svaki put bilo putovanje od dva dana, danas mi je zao sta su taj hrvatski klub zauzeli komunisti, a među Torcidu su se infiltrirali sinovi splitskih orjunasa i jugonacionalista, zauzeli vodece pozicije, zalosno, nekad je to bio veliki hrvatski i europski klub, danas je to klub partije, iako ce neki reci da je uvijek bio klub partije. Kukasti kriz govori tome u prilog.

JU
juma
00:36 16.01.2016.

Daj šta daš, samo da prodaš, makar i u Kazan u Tataristanu....Još jedan veliki hajdukov transfer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije