Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALEKO, DALEKO...

Hajduk, Rijeka i Split saznali tko ih čeka u trećem pretkolu EL

Dinamo - Rijeka
Igor Kralj/PIXSELL
18.07.2014.
u 13:25

Naši predstavnici mogli bi putovati u daleku Norvešku, Kazahstan i Ukrajinu.

Protivnike su u slučaju prolaska u treće pretkolo Europske lige saznali Hajduk, Rijeka i Split. Neće im biti drago jer proputovat će "pola svijeta" da bi zaigrali nogomet.

Hajduk nakon Dundalka čeka ili litavski Atlantas ili Kazahstanski Šahter Karagandi. Prvi susret tih klubova završio je 0:0 i odluka će "pasti" u Kazahstanu za šest dana.

Također, samo su bijeli praktički sigurni u prolaz jer pobijedili su 2:0 na gostujućem terenu. Rijeka nije u lošoj situaciji jer je opasnija nego Ferencvaros, ali Split će strijepiti protiv Hapoela.

Ukoliko prođu i jedni i drugi, na Kantridi ćemo gledati ili Vikingur s Farskih Otoka ili norveški Tromso. Njihov prvi susret na Farskim Otocima završio je 0:0, ali za očekivati je da će Norvežani proći dalje.

Split pak zna tko će mu biti protivnik ukoliko prođe, bit će to ukrajinski Čornomorec iz Odese, klub s kojim je Dinamo prošle sezone igrao u skupini Europske lige i zabilježio dva poraza, oba 2:1.

>> Dinamo izvukao najtežeg protivnika - danski Aalborg!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije