Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na "Biloj noći"

Hajduk prikupio više od 200.000 kuna za neurokirurgiju splitskog KBC-a

Hajduk - Bila noć
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
13.02.2017.
u 21:31

Hajdukovo humanitarno prikupljanje sredstava za potrebe obnove odjela neurokirurgije KBC Split nastavljeno je i nakon subotnje "BIjele noći" i još uvijek traje te se očekuje da će konačni iznos biti znatno veći od 200.000 kuna

Nogometni klub Hajduk je na "Biloj noći", koju je organizirao u subotu i na kojoj se okupilo oko 700 uzvanika, prikupio više od 200.000 kuna za uređenje odjela neurokirurgije splitskog KBC-a koji je oštećen u požaru u rujnu 2015. godine, doznaje se u ponedjeljak u sjedištu Hajduka.

Hajdukovo humanitarno prikupljanje sredstava za potrebe obnove odjela neurokirurgije KBC Split nastavljeno je i nakon subotnje "BIjele noći" i još uvijek traje te se očekuje da će konačni iznos biti znatno veći od 200.000 kuna, rekli su u splitskom klubu.

Hajduk je "Bilu noć" organizirao u subotu u splitskom hotelu Le Meridien Lav i tom je prigodom prodavana sportska oprema brojnih sportaša među kojima i skijaška rukavica Janice Kostelić, koja je dostigla najbolju cijenu, odnosno 12.000. kuna.

Župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja je tom prigodom za 4.500 kuna kupio dres kapetana hrvatske rukomentne reprezentacije Domagoja Duvnjaka, kojega je organizatorima "Bile noći" poslala predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović.

>>Kakav napadački arsenal bijelih, Carrilla boli glava zbog odabira dvojice za prvi sastav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije