Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKI POTICAJ

Hajduk ponosno predstavio novog sponzora za sljedeće dvije godine

Marin Brbić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
08.02.2016.
u 16:07

'Po prvi puta u povijesti Hajduka otvorit ćem naš prodajni prostor u splitskoj Gradskoj luci u kojoj će se u sljedeću subotu organizirati i središnja svečanost 105 godina postojanja našeg kluba.'

Čelnici nogometnog kluba Hajduk i tvrtke "Stanić Beverages," koja se bavi proizvodnjom sokova, potpisali su ugovor po kojem ta privatna tvrtka postaje sponzor splitskog kluba u sljedeće dvije godine.

"Ovim ugovorom tvrtka 'Stanić Beverages' postaje jedan od većih sponzora Hajduka ali  o financijskom iznosu tog ugovora ne bih govorio pošto je to poslovna tajna," rekao predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić.

Vlasnik tvrtke "Stanić Beverages" i predsjednik uprave  tvrtke Svjetlan Stanić je istaknuo kako ovim ugovorom želi pomoći Hajduku.

"Više od deset godina sam povezan sa Hajdukom i želimo mu pomoći  koliko možemo," rekao je Stanić.

Brbić je najavio kako će se središnja proslava obilježavanja 105. obljetnice Hajduka održati u sljedeću subotu.

"Po prvi puta u povijesti Hajduka otvorit ćem naš prodajni prostor u splitskoj Gradskoj luci u kojoj će se u sljedeću subotu organizirati i središnja svečanost 105 godina postojanja našeg kluba," naglasio je Brbić.

>> Najave Rijeke i Hajduka da jurišaju na titulu prvaka samo su nam dodatni motiv

Komentara 14

MA
Majur
17:21 08.02.2016.

Dobit će besplatne sokove,a on udio u prodaji igrača koji će sa brbićem podijeliti.

FI
Fisherman
18:36 08.02.2016.

Ajde bilo je i vrijeme....nakon papuca,mlijeka,jogurta,i farbe za zidove doslo vrijeme i za sokove....hahaha

KR
kristijan1979
17:38 08.02.2016.

Pod hitno zatvorit i izbacit hajduga iz lige. Sponzor na sponzora. A decki igraju za pljeve ili im brbljic uopce neda placu. Al sebi ima da se isplacuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije