Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Hajduk s najjačim sastavom pobijedio niželigaški Varteks 4:0

Hajduk - Varteks
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
17.05.2015.
u 17:51

Bijeli su slavili golovima Demira, Tudora, Kurbanova i Puljića.

Hajduk je dan nakon poraza na Maksimiru gostovao u Jalkovcu gdje je u prijateljskoj utakmici pobijedio Varteks 4:0 pred otprilike tisuću gledatelja. Bijeli su slavili golovima Demira, Tudora, Kurbanova i Puljića.

Inače, Hajduk je utakmicu započeo s istim sastavom kao i protiv Dinama. Ovom prijateljskom utakmicom Hajduk se odužio Varteksu za podršku koju su Varaždinci iskazali nakon zadnjeg neodigranog derbija.

Splićani su ujedno uputili Varaždincima poziv za prijateljsku utakmicu u Splitu na Poljudu, koja bi se mogla odigrati na početku priprema za novu sezonu.

>> Varteks je rušio Dinamo baš kad mu je bilo najteže

Komentara 3

GM
Gusta magla
19:20 17.05.2015.

Varteks dao podrsku Hajduku a zbog njega i je zavrsio u 5 ligi ko i Šibenik.Da je bilo tada pravde i Hajduk bi sad igrao sa njima u ligi.Naime ko nepamti da ga podsjetim......sva tri kluba su tada imali dugovanja prema igracima a ajduk najvece.Odlukom stegovne komisije Varteks i Šibenik su preseljeni u 3 ligu,a ajduku se samo blokira racun i tako oni blokiranog računa posluju 3 godine i nikom nista.To svakako zasluzuje podrsku Nk Varteksa.

Avatar antuntun55
antuntun55
19:07 17.05.2015.

..to je lijep uspjeh "majstora s mora" ,pobijediti petoligaša i time uzvratiti "sjeveru" na školici na Maxu...

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
22:10 17.05.2015.

NK Varteks formiran od navijača White stones dao je podršku HNK Hajduku nakon neodigranog derbija u Zagrebu te su njegovi igrači izašli na teren s porukom "Mi smo Hajduk". Time su na najiskreniji način pokazali što misle o stanju u HNS-u i simpatijama prema HNK Hajduku u njegovoj borbi protiv Hrvatske Nogometne Lakrdije.Ovaj susret je odigran u zajedničkom navijanju navijača oba kluba Inače, istine radi, za razliku od bivših vjerovnika HNK Hajduka (igrača) vjerovnici i HNK Šibenik (igrači) nisu htjeli pristati na odgodu potraživanja što je bio jedini razlog, u situaciji nemogućnosti plaćanja obveza, za izbacivanje u niži rang natjecanja, što se ovim klubovima i dogodilo. NK Varteksu i njegovim navijačima želim da uspiju u svojim namjerama i dovedu ovaj klub na puteve stare slave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije