Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAZUMNI RASKID

Hajduk ostao bez šefa Omladinske škole

Srđan Andrić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
24.05.2016.
u 20:20

- Hajduk je moj klub u kojem sam prije ovog angažmana proveo 15 godina kao igrač tako da Hajduku želim sve najbolje u budućnosti

Srđan Andrić više nije šef Omladinske škole Hajduka. Otišao je nakon dvije i pol godine na vlastiti zahtjev.

- Zahvaljujem svima s kojima sam radio u Hajduku u ove dvije i pol godine u ulozi voditelja Omladinske škole, od trenera i igrača do svih zaposlenika. Hajduk je moj klub u kojem sam prije ovog angažmana proveo 15 godina kao igrač tako da Hajduku želim sve najbolje u budućnosti - rekao je Andrić za klupsku stranicu.

Predsjednik Hajduka Ivan Kos je dodao:

- Na Andrićev zahtjev dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Srđanu zahvaljujemo na njegovom profesionalnom radu i želimo mu puno sreće u daljnjem životu i sportskom djelovanju.

>> Ivan Kos: Stvorit ću Hajduk koji će osvajati titule

Komentara 4

DH
dalibor.hren
08:25 27.05.2016.

Gdje je sad "Naš Hajduk?"

DH
dalibor.hren
07:38 27.05.2016.

Dinamovac sam od rođenja, ali iskreno mi je žao da sve što valja odlazi iz Hajduka. Nije to dobro ni za Hajduk, ni za hrvatski nogomet!

DE
derin
04:50 25.05.2016.

Ovaj kos je izgleda zaluta, čini mi se da doživljava hajduk kao neku svoju malu firmicu, a hajduk je institucija, svetinja u Dalmaciji. Da neke stvari su se u Hajduka napravile, prvenstveno financijska konsolidacija, patio je onaj sportski dio, Hajduku treba kvalitetan domaći sportski direktor s odličnim skautingom, vratiti omladinsku školu gdje je nekad bila, u sami europski vrh, i razviti dobre odnose s klubovima u Dalmaciji gdje se mogu slati mladi igrači na posudbu da se razvijaju. Ali jedna stvar se ne smije dirati!, to je Burić, to je najbolji trener sto ga je hajduk imao zadnjih deset godina, koji ima sve one reference koje su poželjne: znanje, red, rad, disciplina, Njemačku školu, ali razumije nas mentalitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije