Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI RAT

Hajduk odgovorio Zoranu Mamiću: Njegove izjave smiješne su i žalosne!

Zoran Mamić
Luka Stanzl/PIXSELL
15.12.2014.
u 12:41

- Ozbiljno konkurira onoj kolege mu Tomislava Svetine koji je pred cjelokuponom javnosti tvrdio da je “crne liste” s imenima onih koji ne smiju na derbi dobio od splitske policije - kratko i jasno su poručili iz Splita.

Trener Dinama Zoran Mamić je na Hrvatskoj radioteleviziji u HNL emisiji govorio izrazito kritički o Hajduku i neodigranom derbiju, pritom se zapitao što je Dinamo kriv u cijeloj priči i naveo kako zna detalje iz svlačionice Splićana, što nije moglo proći bez reakcije "druge strane".

- Njihovi igrači su bili u autobusu 15 minuta prije početka utakmice i to znamo provjereno, kao i da su ih pripadnici Torcide zvali dok su bili u svlačionici i naredili im da ne igraju, ma koliko god vodstvo Hajduka tvrdilo da to nije tako. Znamo puno igrača u svlačionici Hajduka koji su opterećeni što se nije igralo i znamo sve što se događalo, ne treba biti naivan pa misliti da mi ne znamo cijelu priču - rekao je trener modrih.

Dokaze nije pritom priložio, što i dalje ostavlja prostor za verbalne sukobe te nije nikakva podloga za neki mirniji dijalog u skorijoj budućnosti. U tom smjeru ide i službeni komentar Hajduka.

- Izjava Dinamova trenera Zorana Mamića, nakon što je njegova momčad pred 710 gledatelja zaključila polusezonu, da su igrači Hajduka pred neodigrani derbi već 15 minuta prije predviđenog početka bili u autobusu te prethodno u svlačionici imali i mobitele, smiješna je i žalosna. Ozbiljno konkurira onoj kolege mu Tomislava Svetine koji je pred cjelokuponom javnosti tvrdio da je “crne liste” s imenima onih koji ne smiju na derbi dobio od splitske policije - kratko i jasno su poručili iz Splita.

Srećom pa slijedi zimska stanka i strasti se u ova dva mjeseca možda malo smire i možda se nađe rješenje kako dalje jer Dinamo i Hajduk dio su našeg nogometa, moraju surađivati kako god se okrene...

>> Privilegiran sam zbog brata, da se prezivam Ivanković ili Jurčić bio bih bivši

Ključne riječi

Komentara 45

KO
korektor
13:19 15.12.2014.

hajduk se pretvorio u mali smiješan provincijski klub kojem su svi drugi krivi za njegove sportske desetogodišnje neuspjehe te očajno upravljanje klubom, pogotovo od zadnje, totalno nesposobne garniture. ne znam kako ih nije sram javiti se nakon što im se svake godine svira najviše penala u HNL-u, a nisu zbog dugova izbačeni kao npr.varteks!

Učitelj
13:15 15.12.2014.

Hajdukovci su htjeli igrati, netko ih je zaključao u svlačionici, to je prava istina.

MA
MagnusJohnson
13:12 15.12.2014.

Iz Hajduka dolazi toliko laži, obmana, licemjerja da im ne bi vjerovao niti s posudbom od 5 kuna. Odurni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije