Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinac je u modi

Hajduk odbio ponude iz Italije i Južne Koreje za Milevskog!

13.12.2014., stadion Poljud, Split - 19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Artem Milevski i Sandro Gotal slave gol.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL
15.12.2014.
u 22:25

Goran Vučević i Marin Brbić nenadano su se našli u situaciji da stižu ponude za Milevskog. Jedna je stigla iz Italije, a druga iz Južne Koreje, ali kada je Milevski u pitanju, Hajduk je upalio crveno svjetlo

Jedna odlična partija i svi su poludjeli za Artemom Milevskim. Hajdukov telefon stalno zvoni, Goran Vučević i Marin Brbić nenadano su se našli u situaciji da stižu ponude za Milevskog. Jedna je stigla iz Italije, a druga iz Južne Koreje, ali kada je Milevski u pitanju, Hajduk je upalio crveno svjetlo.

– Milevski nije na prodaju – stav je Hajduka.

To bi značilo da će i dalje ostati u Poljudu, navodno se onih 8 tisuća eura mjesečne plaće nakon Nove godine povećava na 14 tisuća eura, ali za takvog majstora to nije puno.

Darijo Srna otkrio je da je s Milevskim dobar prijatelj te da ga je preporučio Hajduku.

– Rekao sam Ljubi Pavasoviću da ga odmah uzmu, znao sam da će Milevski, kada dođe na 40 posto svojih sposobnosti, biti najbolji igrač hrvatske lige. Može se on opet vratiti i u ukrajinsku reprezentaciju – kazao je Srna. 

Komentara 15

Avatar jebb
jebb
01:18 16.12.2014.

Hajduk nema upravu, oni se bave sa svim i svacim, samo ne sa nogometom. Oni bi i Messija prodali za 400 tisuca eura. Sa ovakvim razmisljanjem i ponasanjem, oni mogu nesto postici samo ako uspiju srozati i ostatak HNL-a na svoju razinu. Raspored utakmica u HNL-u bi trebalo ukinuti, barem kaad su Hajdukove utakmice u pitanju..., nikad se ne zna kad bi oni igrali nogomet a kad neke svoje morbidne igre.

DU
Deleted user
22:36 15.12.2014.

A i Srna ga kaka. hahaha

Avatar cluesblues
cluesblues
09:39 16.12.2014.

hajdukov pr, koji su to spinovi…na jednom drugom (dalmatinskom) portalu pise da to "doduse nisu bile ponude nego samo dva usmena upita" ( dakle nikakove ponude nisu dosle za milevskog)…medjutim odmah je iz toga napravljena "senzacija", kao hajduk neda 29 godisnjeg mileskog ni za milju eura (makar im niko nije ni ponudil nikakvu lovu) - u stvarnosti se priprema teren za sveopcu rasprodaju talentiranih klinaca za sitnis (jasno ako dodju ponude), jer "eto sve raspordajemo, ali milevskog nedamo…" - a pise i da ce mu podebljat ugovor s 8 na 14 tisuca eura mjesecno neto place ?!? osim pitanja od kud hajudku uopce ta lova kad nisu u stanju placat ni komunalije ni osnovne tekuce troskove, dvojbena je i cinjenica da je ovaj ukrajinski veteran odigral jedva tekmu pol u pola sezone kostal hajduk do sada barem 50 tisuca eura samo za placu, a istovremeno vecina hajdukovih igraca dobiva 6-8 tisuca kn sa par mjeseci zaostatka…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije