Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud će bit pun

Hajduk objavio: Do 13 sati prodano preko 12 tisuća ulaznica za Dnipro

Torcida koreografijom proslavila 63. rođendan (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
22.08.2014.
u 14:10

Splićani su u Ukrajini izgubili 1:2, ali uz pomoć navijača mogli bi prebroditi Dnipro i zaigrati u natjecanju po skupinama

Hajdukovi navijači vjeruju u prolaz u skupine Europske lige, što se vidi po golemom interesu za uzvratni susret na Poljudu. Splićani su u Ukrajini izgubili 1:2, ali uz pomoć navijača mogli bi prebroditi Dnipro i zaigrati u natjecanju po skupinama.

A na službenim stranicama kluba objavljeno je kako je danas do 13 sati prodano 12 tisuća i 300 ulaznica, a navijači stalno šalju nove upite. Cijene ulaznica kreću se od 70 kuna za tribine sjever i jug, 100 kuna za sektore N, O, S i T na istoku, 120 za sektore P i R na istoku te B, C, F i G na zapadu do 150 kuna za središnji dio zapada (sektori D i E). Godišnje ulaznice ne vrijede.

>>Hrvatski klubovi pišu prekrasnu europsku priču! Mogu li svi proći?

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:50 22.08.2014.

Nažalost, ni uz pomoć publike ni gromoglasnog navijanja, Hajduk neće proći. Odmah na početku utakmice primiti će neki bezvezni gol (kao što ga uvijek i prime) i već vidim Tudora kako kuka nakon utakmice, da ih je taj nesretno (a kao da ima sretno ;) primljen pogodak presjekao i odlučio utakmicu iako se do kraja iste igralo još samo 90ak minuta. Je, teško je priznati da smo izgubili od nekog kvalitetnijeg kad smo mi najbolji.Ajde, barem će od prodanih ulaznica zaraditi neku lovu koju će uplatiti UEFA-i na račun radi upaljenih bengalki i nesportskog navijanja ;)

LA
laki13
17:24 22.08.2014.

Nasreću, bez pomoći publike i gromoglasnog navijanja, Dinamo će proći. Mamići će kukati da oni imaju publiku kao Petroluj da bi oni igrali ligu prvaka. Ajde barem će Mamići zaraditi neku lovu od grada , koju će uplatiti sebi na račun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije