Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

Hajduk nije pošteno zaprijetio Istri, Puljani na svojoj Drosini uzeli bod

Istra - Hajduk
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/15
22.10.2016.
u 16:50

U 30. minuti Istra je zatresla mrežu, Georgijev je nakon ubačaja iz slobodnog udarca pogodio, ali bio je u zaleđu, jer je Gojković prenio loptu do njega. Sudac nije priznao pogodak

U utakmici 13. kola Prve HNL Istra 1961 i Hajduk igrali su 0:0. Susret se igrao na stadionu Aldo Drosina u Puli pred 5.000 gledatelja sudio je Pajač iz Zeline.

Kožulj je u 4. minuti pucao iz slobodnog udarca, ali domaći je vratar lako obranio. Deset minuta kasnije Solomon je opasnim udarcem završio prvu lijepu akciju Puljana, ali lopta je otišla malo pokraj vrata.

Vlašiće je u 18. minuti zaprijetio, ali je domaći vratar Ivušić skrenuo loptu. U 30. minuti Istra je zatresla mrežu, Georgijev je nakon ubačaja iz slobodnog udarca pogodio, ali bio je u zaleđu, jer je Gojković prenio loptu do njega. Sudac nije priznao pogodak.

Tri minute prije odlaska na odmor Hajduk je imao odličnu priliku, Said je dodao Barryju, ovaj pucao precizno prizemno s ruba šesnaesterca, ali Iveša se protegnuo i zaustavio taj udarac.

U drugom dijelu prvi je zaprijetio Nikola Vlašić, koji u 52. minuti nije iskoristio nesporazum Istrine obrane i pucao je pokraj gola.

U 60. minuti Tudor je polukontru završio udarcem pokraj gola, a u 73. Memolla je zakuhao gužvu, Vlašić ubacio, ali lopta je otišla iza leđa Saidu.

U završnici je Šimić glavom s pet metara pucao i pogodio u nogu Ivušića! Još jedna jako dobra obrana 21-godišnjega vratar koji je bio u milanskom Interu!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
17:56 22.10.2016.

Hajdukovci u borbi za 4 mjestom

OV
Ovozemaljski
17:29 22.10.2016.

To je taj "nas Hajduk"

HR
Hrabraja
18:36 22.10.2016.

Jadno je da je šačica navijaca napravila sprdnju od kluba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije