Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marketinši potez

Hajduk navijačima prodaje dijelove starog travnjaka

Poljud
Foto: HNK Hajduk
03.09.2014.
u 15:50

- Željeli smo udovoljiti interesu naših navijača i svih onih koji vole klub. Organizirali smo prodaju koja će se odvijati na sjeveroistočnom dijelu igrališta

Na zanimljiv marketinški potez odlučili su se u Hajduku. Usporedo s radovima i postavljanju novog travnjaka na Poljudu, u Hajduku su odlučili da će staru travu prodavati svim zainteresiranim navijačima.

- Željeli smo udovoljiti interesu naših navijača i svih onih koji vole klub. Organizirali smo prodaju koja će se odvijati na sjeveroistočnom dijelu igrališta tako što ćemo otvoriti ulaz L na sjevernoj tribini i pustiti sve zainteresirane kupce na teren. Tu ćemo postaviti prodajno mjesto na kojem će se moći kupiti takozvana kocka dimenzije 30 puta 30 centimetara po cijeni od 50 kuna - kazao je direktor Odjela marketinga i prodaje Aljoša Bašić.

>>Evo zašto su Split i Hajduk zamijenili domaćinstva

Komentara 6

DU
Deleted user
16:50 03.09.2014.

"Zanimljiv marketinški potez" ...... prije će biti očajnički potez da prodaju bilo šta kad im baš ne ide prodaja igrača . Nego najbolje bi se prodavao zrak (atmosfera) sa Poljuda , neka to lijepo ulove u prazne plastične boce ii eto ti lova do krova a plastičnih boca koliko hoćeš pobacanih okolo po gradu i u moru . Ekologija i zarada u jednom .

DU
Deleted user
16:17 03.09.2014.

Cijeli travnjak je taman za Brbićevu plaću. Ovo podsjeća na ispašu nažalost.

SO
sonce
09:15 04.09.2014.

Ja bi kupija ona dva kvadrata di su vam ga metnuli sveti Duje i Angelo. Samo sam čuja, da je Mamić kupija ta dva kvadrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije