Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU

Hajduk natrpao mrežu Istre, Said zabio golčinu

Hajduk - Istra
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
24.02.2017.
u 19:48

Hajduk je s 4:0 ispratio Istru.

Hajduk je u prvoj utakmici 22. kola Prve HNL na Poljudu svladao Istru s 4:0.

Prva dva gola na utakmici su zabili Erceg i Vlašić, igrači koji su u Hajduku u prošlom kolu ulaskom donijeli remi sa Splitom. Bijelima je uvelike pomogao i gostujući vratar Ivušić koji je katastrofalno pogriješio u petoj minuti.

Vratar Istre je driblao uz gol-crtu, a Erceg mu je uzeo loptu i pogodio praznu mrežu za 1:0. Vlašić je devet minuta kasnije postavio konačni rezultat. Uzeo je loptu na 30-ak metara, povukao do ruba kaznenog prostora, a onda pogodio u bliži kut.

Hajduk nakon toga nije briljirao, Istra je u prvoj polovici drugog poluvremena bila bolja, ali nije uspjela zabiti. No, bijeli su u završnici utakmici postigla dva gola i na kraju stigli do visoke pobjede.

Prvo je Said zabio sjajan u 88. minuti. Ganac je uzeo loptu u kutu, došao do vrha šesnaesterca, a onda prekrasno pogodio u suprotne rašlje. U sudačkoj nadoknadi Futacs je nakon kornera glavom pogodio za konačnih 4:0.

>> Imamo odlične trenere, ali polovica u HNL-u su stranci!

Rezultati by SofaScore
Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
20:26 24.02.2017.

Bravo za rezultat. Svih 1726 navijača je moglo uživati.

DU
Deleted user
09:25 25.02.2017.

Ako ovako nastavi Hajduk bi mogao ostati u konkurenciji za 3 mjesto hnl-a.

DU
Deleted user
20:31 24.02.2017.

Svaka cast po takvom vremenu jednu istru doslo je gledati 5879 gledatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije