Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski derbi

Hajduk na krilima junaka Pašalića pobijedio Split

Hajduk - Split
Foto: Ivana Ivanović
13.04.2014.
u 21:01

Trenutak odluke dogodio se u 40. minuti kada je mladi Pašalić, koji na ljeto prelazi u Chelsea, dobro povukao loptu te udarcem s 20-ak metara zabio za pobjedu

Gradski derbi pripao je Hajduku. Momčad Igora Tudora pred više od pet tisuća gledatelja na Poljudu slavila je protiv Splita sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Mario Pašalić.

Hajduk je bio bolja momčad, dominirao je tijekom cijelog susreta i zasluženo pobijedio. Gosti su, pak, bili u blijedom izdanju, jedinu pravu priliku imali su u 11. minuti kada je Kalinić obranio Rocin udarac.

Trenutak odluke dogodio se u 40. minuti kada je mladi Pašalić, koji na ljeto prelazi u Chelsea, dobro povukao loptu te udarcem s 20-ak metara zabio za pobjedu. Samo četiri minute kasnije isti igrač dobro je pucao glavom, ali je pogodio vratnicu.

U nastavku utakmice Hajduk je stvorio nekoliko dobrih prigoda, ali su Pašalić, Abdukholikov i Maglica bili neprecizni. Ovo je Hajduku bila treća ovosezonska pobjeda nad Splitom, prva na Poljudu. I dalje se nalazi na trećem mjestu na ljestvici, ima dva boda manje od Rijeke.

Komentara 8

MI
mirsaanjac
21:15 13.04.2014.

5000 gledatelja,od togs je vjerovatno 1/2 besplatnih ulaznica.Po cemu je to sad bolje od Dinama? Trebalo bi svima biti jasno da u Hrvatskoj vlada besparica i da je nasa privreda medju 10 najlosijih na svijetu. Mene samo zanima dokle cetee vi tolerirati te crvene kmere !

LI
Lisabon
08:06 14.04.2014.

Bas mi se svidja ova igra s brojem gledalaca.Slob.dalmacija sinoc (za vrijeme utakmice napise oko 5 tisuca,onda za 2 sata to promjeni u 5-6 tisuca,a onda po zavrsetku napisu oko 6 tisuca.Onda danas u SN napisu 7000 gledalaca.I onda,naravno,na portalima (lukrativan)napise 10 000 gledalaca.I tu sad dolazimo do problema .naime nema brojaca (zato vas HNS zaobilazi).Kod Dinama pise 6889 gledalaca i to je cinjenica jer postoje brojaci.Naravno,to sad sve navijace hajduka boli,jer kako je moguce da je na Dinamu bilo vise gledalaca nego u Splitu.I sta je jos gore,bile su skuplje ulaznice u Zagrebu.No poznavajuci mentalitet u Splitu,jedino je vazno da se moze reci kako Hajduk uvijek ima najvise gledalaca.Problem nailazi kad treba na temelju prijavljenog broja gledalaca platiti PDV drzavi.Onda bi najradje da imaju 100 gledalaca.Te bi podatke bilo zgodno vidjeti i usporediti sa novinarskim pretjerivanjima.

Avatar petrolio
petrolio
13:06 14.04.2014.

kad pašalić zabije gol osjetno slabijem splitu onda je "junak", "briljira", "heroj"...a kad dinamo u samo 20 minuta razvali rijeku i zabije joj 4 gola (a ta rijeka nedavno je razvalila hajduk!), onda su naslovi u stilu: slaba rijeka, nezainteresirani igrači, predali se dinamu i slično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije