Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVLJERLJIVA POBJEDA

Vlašić se na 18. rođendan poigravao s obranom Istre, Hajduk na samo bod iza Dinama

Hajduk - Istra
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
04.10.2015.
u 16:51

Kada je izlazio u 80. minuti Poljudom se orio pljesak, Torcida je pjevala "sretan ti rođendan", Vlašić im je uzvratio pljeskom. Zvijezda je rođena...

Tenk s najnovijom tehnologijom, to je Nikola Vlašić, koji je u utakmici protiv Istre proslavio 18. rođendan. Ušao je u svijet punoljetnih, ali nogomet već dugo igra kao da je iza njega pet-šest sezona seniorskoj nogometa. 

Smješka se brk Joška Vlašića, koji je sinu Nikoli prije deset godina predvidio europske neslućene visine. Kako igra vrlo brzo će doći taj dan. I protiv Istre je Vlašić dominirao, poigravao se s obranom gostiju kao nekakav lutajući špic, bio je ključni igrač u pobjedi Hajduka od 3:0 (3:0). 

Kada je izlazio u 80. minuti Poljudom se orio pljesak, Torcida je pjevala "sretan ti rođendan", Vlašić im je uzvratio pljeskom. Zvijezda je rođena... 

- Ne znam protiv koga možemo izgubiti - rekao je nedavno Vlašić.

I stvarno, Hajduk izgleda odlično, besprijekorno, stigao je na bod iza Dinama,  u seriji je od devet utakmica bez poraza. Plan držanja priključka je u aktivi, Damir Burić želi nervoznim činiti Zorana Mamića i društvo iz Maksimira. U svom naumu itekako uspijeva. Istra je u Poljudu razbijena već nakon desetak minuta. Na semaforu je u 10. minuti svijetlilo 2:0, Igor Pamić poželio je u samom početku zamijeniti svih jedanaest igrača, tako mu je izgledala momčad. 

Vlašić je za vodstvo Hajduka od 1:0 u 8. minuti iskoristio odličnu loptu Caktaša, prošao preko lijeve strane i ubacio,a stoper gostiju Gojković natrčao je na loptu i svladao Ivešu. Bio je to neobranjiv udarac. Dvije minute kasnije opet je na sceni Vlašić. Ismijao je zadnji red Istre, predriblao sve one koji su bili ispred njega i onda dao odličnu povratu loptu za natrčalog Jeffersona.  Brazilac je topovski zakucao loptu u mrežu. Splićani su jurili kao osice, tom visokom presingu Istra se jednostavno nije mogla othrvati. Nema tu kvalitete, već dugo Pamić u Poljudu nije gostovao sa slabijom momčadi... 

Lovre Kalinić nije imao previše posla, dvoboj s Istrom ostat će mu u sjećanju kao utakmica u kojoj je postao Hajdukov rekorder, u 8. minuti utakmice došao je do 459 minuta bez primljenog gola i tako srušio rekord Danijela Subašića (458 minuta, sezona 2009/10). I dalje je bez primljenog gola, sad je na 631 minutu.

Na 3:0 povisio je Caktaš iz jedanaesterca u 30. minuti. Juranović je šutirao, a lopta je u ruku pogodila Hadžića.

>> Google ne voli Hajduk, ovim se prijevodom šali na njegov račun

Komentara 6

DU
Deleted user
19:32 04.10.2015.

Cestitka hajduku, nakon dugo vremena 12 jek kolo a on je ispred Rijeke i samo bod iza dinama !!!

MA
mause
20:36 04.10.2015.

nadam se promjeni na tablici nakon sljedeceg kola.ako nista bar na tjedan dana

B2
bokida 2
21:14 04.10.2015.

A sve je to dobro ali na kraju opet dvadeset razlike.Kad bi Dinamo imao nekog ozbiljnog trenera ligu bi igrali kao Bavarci u Njemačkoj.Svaka tekma pet- šest razlike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije