Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni partner

Hajduk predstavio Polleo Sport kao svog službenog partnera

28.08.2015.
u 17:56

Napadač Hajduka, Anton Maglica, izuzetno je zadovoljan dodatnom vrijednosti koja se ostvarila suradnjom Hajduka i Polleo Sporta

Hajduk je predstavio Polleo Sport kao svog službenog partnera i dobavljača sportske prehrane i suplemenata.

Regionalni lider u industriji sportske prehrane – Polleo Sport – zajedno sa Hajdukom, kao i ovim izuzetno talentiranim i lavovski borbenim sportašima, udružili su svoje snage u sezoni 2015/2016 u cilju ostvarivanja najboljih rezultata te poticanju duha pobjednika.

Direktor marketinga Hajduka, Aljoša Bašić, izjavio je: „Polleo Sport je naš partner i jaki sponzor te nas prati kao naš službeni dobavljač sportske prehrane. Čast mi je da smo potpisali suradnju sa tržišnim liderom u branši koji u svojem asortimanu proizvoda ima samo najbolje – od sportske prehrane, vitamina, minerala, pa sve do najkvalitetnije opreme za sportaše i one kojima je kvaliteta na prvom mjestu. Partnerstvo sa Polleo Sportom nam izuzetno pomaže kod pripreme igrača, a kao što se već može vidjeti iz priloženih rezultata, napredak je očigledno tu'

Napadač Hajduka, Anton Maglica, izuzetno je zadovoljan dodatnom vrijednosti koja se ostvarila suradnjom Hajduka i Polleo Sporta: „Polleo Sport, sa svojim proizvodima, definitivno doprinosi kada je riječ o kvaliteti pripreme igrača, njihovoj prehrani i fizičkoj spremi. Sve je to jedan složeni mehanizam te ako samo jedan kotačić zakaže, cijeli sustav pada u vodu, a to se odmah primjeti i na rezultatima.

Veza i prijateljstvo između Hajduka i Polleo Sporta predstavlja jednu lijepu priču o potpori, želji za unaprjeđenjem nogometne igre, ali i entuzijazam koji ova dva subjekta dijele – jedan na poslovnom polju, a drugi na nogometnim terenima diljem Europe. Još kada tome pridodamo najvjernije navijače na svijetu – Torcidu – nazire se svijetla budućnost!

>> Novinarka Mirta Šurjak u euforiji: Za Hajduk se živi, neka Poljud gori!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
18:47 28.08.2015.

"Partnerstvo sa Polleo Sportom nam izuzetno pomaže kod pripreme igrača, a kao što se već može vidjeti iz priloženih rezultata, napredak je očigledno tu"…hehe, jedno je sigurno, za dobre rezultate definitivno treba izbjegavati proizvode polleo sporta - razloge smo mogli vidjet jucer….

KR
kruško1
18:54 28.08.2015.

Bolje vam je jedite sarmu ....ono sinoc je ruga

A4
alfa 4c
22:21 28.08.2015.

Dakle,od sada bjelančevine narucujem preko interneta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije