Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igor Tudor:

'Jedino je navijanje bilo dobro, igrali smo sramotno!'

Hajduk - Dundalk
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/12
24.07.2014.
u 23:15

- Uvukao se nemir nakon Jozinovićeve pogreške. Ovo će nam sigurno biti velika škola, kazao je trener Hajduka

Zvižduci s tribina na kraju su rekli sve o Hajdukovoj izvedbi protiv irskog Dundalka. Bijeli su na Poljudu izgubili u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige (1:2), no zahvaljujući pobjedi u prvoj utakmici (2:0) izborili prolazak u sljedeće kolo gdje će snage odmjeriti protiv kazahstanskog Šahtera iz Karagandija. Prva utakmica je u četvrtak.

Hajduk je poveo u 25. minuti kada je zabio Kouassi. No, irske pričuve su u svega osam minuta drugog poluvremena okrenule utakmicu. Najprije je Irce 'pogurao' Jozinović koji je odigrao prekratku loptu za vratara Stipicu. Hoban ju je presjekao i zabio za 1:1. A druga pričuva Byrne u 74. je pospremila na drugoj vratnici za pobjedu gostiju koji su na kraju utakmice s Poljuda ispraćeni pljeskom.

Objektivno kvalitetom skromna, no radna momčad 'kupila' je Splićane poštenim odnosom prema igri. Ako je Hajdukova igra protiv Istre bila mučenje teško je naći bolji izraz za izvedbu protiv Dundalka. A što se to radikalno može promijeniti do sraza s Kazahstancima? Malo toga, bojimo se...

Posebna priča bila je Torcida koja je veći dio utakmice veličanstveno navijala. I samo to vrijedno je spomena s jučerašnje utakmice, barem što se Hajduka tiče. Uostalom, složio se s tim i Igor Tudor. Torcida je opet vrijeđala HNS, ali izviždala i podatak službenog spikera kako je na tribinama bilo 13.890 navijača.

Foto: Tino Jurić/Pixsell

- Jedino što je dobro bilo je navijanje i plasman u sljedeće kolo. Sat vremena solidnog i pola sata sramotnog Hajduka - počeo je Hajdukov trener Igor Tudor:

- Uvukao se nemir nakon Jozinovićeve pogreške. Ovo će nam sigurno biti velika škola. Bit ćemo pametniji. Sigurno bih promijenio dosta toga da sada pripremam utakmicu. Nemojte sumnjati, već u Rijeci ćete gledati drugačiji Hajduk.

Tudor nije želio komentirati šanse svoje momčadi protiv kazahstanske u sljedećem kolu.

Trener irske momčadi Stephen Kenny kazao je:

- Igrači su razočarani. Prva utakmica i poraz nije bio realan odraz snaga. Tamo smo morali izboriti remi ili pobijediti, nikako izgubiti. Mislio sam da imamo veće šanse. Nakon što je Kouassi zabio za nas je to bio izazov kao da smo se morali uspeti na Kilimanjaro, a to nije bilo moguće iako smo se nadali do zadnje sekunde.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Zašto niste uveli trećeg igrača koji bi zabio pogodak, upitao je u polušali netko aludirajući na činjenicu da je irski trener uveo dvojicu igrača koji su postigli pogotke.

- Prekasno sam napravio treću zamjenu - odvratio je Kenny i nastavio:

- Nama je veliki uspjeh pobjediti klub s takvom poviješću kakav je Hajduk, s tako strastvenim navijačima - zaključio je Kenny.

>>Hajduk, Rijeka i Split pobijedili - prekrasna večer za hrvatski nogomet!

>>Split se obranio i u trećem pretkolu ide na Černomorec

Komentara 65

GL
GLADIATOR
22:02 24.07.2014.

Opet krađa na Poljudu, krivci ovaj put uz Mamića, HNS su i Irci!

ČI
Čika
22:30 24.07.2014.

Dundalški okupatori su svirepo uhvatili Kmejduka u svoju mućku stupicu, iznenadivši ih nesportski sa sumnjivo velikom dozom trčanja i htijenja.

LI
LigaPrvaka
22:14 24.07.2014.

Hahaha, brbljicu odma izdaj priopcenje, jer kad je u 18 minuti igrac hajduka pao u sesnaestercu sudac nije svira pena. Mora bit da Mamic delegira suce za sve utakmice hajduka. Koja zalost od kluba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije