Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICAJNO

Hajduk i češka Slavia potpisali ugovor o suradnji

Marin Brbić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
09.02.2016.
u 21:30

- Mi smo praktički ista obitelj, sada krećemo u suradnju na svim nivoima, od prve momčadi do mlađih kategorija - rekao je Brbić.

Razmjena trenera, stjecanje iskustva, zajednička suradnja oko škole nogometa... Sve to stoji u ugovoru o suradnji što su ga potpisali Hajduk i češka Slavia, stari sportski prijatelji. U Poljud je stigao predsjednik Slavije Jiri Šimana, predstavljao je praški slavni klub, a s Hajdukove strane potpisnik ugovora o suradnji bio je predsjednik Marin Brbić.

- Povijest Hajduka je počela u finom restoranu u Pragu u kojem sam kao student bio čest gost. Sretni smo što smo u Poljudu - kazao je Šimana.

Lijepim riječima uzvratio mu je Brbić, podsjetio na osnivanje Hajduka u pivnici Kod Fleka.

- Mi smo praktički ista obitelj, sada krećemo u suradnju na svim nivoima, od prve momčadi do mlađih kategorija - rekao je Brbić.

Hajdukovi kadeti u prosincu su bili u Pragu, sada su generacije U-10 i U-11 pozvane na turnir u ožujku na kojem će uz Slaviju i Hajduk sudjelovati Juventus, Manchester City, Shanghai. Suradnja se može zasnivati i na posudbama igrača na relaciji Split - Prag...

>> Hajduk ponosno predstavio novog sponzora za sljedeće dvije godine

Komentara 3

ST
stimo
23:00 09.02.2016.

izdavat ce te sobe cesima preko ljeta brbinjo ima stiha za biznis hehe

FI
Fisherman
23:04 09.02.2016.

Sad ce Cesima utopit Jogurte,papucice,mlijeko,boju za zidove a sve ce to odobriti Brbljić i srpska udruga nas ajduk

KA
kakogod
12:14 10.02.2016.

10.02.2016.godine, 12:14 sati, 17.708 članova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije