Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KOPRIVNICI

Hajduk golom Sušića svladao Slaven

Slaven Belupo - Hajduk
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/14
19.10.2014.
u 20:52

U Koprivnicu je stiglo nekoliko stotina pripadnika Torcide, bili su jako bučni. I oni su tražili sva tri boda, iako se prošle sezone nisu u pitomoj Podravini dobro proveli.

Hajduk je slavio kod Slavena Belupa s minimalnih, ali slatkih 0:1. Nedjeljni večernji termin, nakon što su odigrane sve niželigaške utakmice u okolici, odgovarao je gledateljima koji su gotovo do posljednjeg mjesta ispunili koprivnički stadion.

Optimizam se među domaćim pristašama širio velikom brzinom. Kao da su svi bili uvjereni u pobjedu kojom bi farmaceuti skočili sa zadnjeg na sedmo mjesto HNL-a. Optimizam su vjerojatno temeljili na okrnjenom sastavu gostiju, ali i nizu Slavena od pobjede i dva remija, među kojima i protiv Dinama.

Tudor nije mogao računati na Gotala, Maglicu, Mezgu, Vršajevića i Milića. Kouassi je nekako osposobljen za igru. U Koprivnicu je stiglo nekoliko stotina pripadnika Torcide, bili su jako bučni. I oni su tražili sva tri boda, iako se prošle sezone nisu u pitomoj Podravini dobro proveli. U prvoj utakmici su spašavali bod u zadnjim minutama, a u drugoj su poraženi s uvjerljivih 3:0. Ta utakmica ostala je zapamćena i po incidentu jer je Tudor nogom kročio u teren pa je isključen i kasnije kažnjen sa šest utakmica zabrane vođenja Hajduka.

Prvu ozbiljnu priliku imao je Slaven u 25. minuti. Crepulja je pucao snažno kraj gola. Odmah potom Mirić je iz daljine odapeo još jače, ali Kalinić čudesno spašava. Hajduk je imao više od igre, ali nedostajalo im je mirnoće. Sve do 32. minute kada je Kouassi ubacio, a lopta se od Edsona odbila do Sušića. Slobodan put do mreže s 15-ak metara nije propustio.

Farmaceuti su mogli izjednačiti u 48. minuti. Mirić je sjajno pronašao Glavinu, no on neometan s 10-ak metara puca nebo pod oblake. U 65. minuti Ozobić je promašio mrtvaca. Kalinića je mogao pitati u koju stranu želi udarac, a na kraju mu je ovaj  maestralno skinuo loptu. Melnjak je u 76. probao iz daljine, ali iznad vratiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije