Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludnica na Poljudu

Hajduk došao u Split, dočekalo ga šest tisuća navijača

Doček Hajduka na Poljudu
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/9
22.11.2014.
u 21:11

Sat vremena nakon utakmice Torcida je na svojim stranicama pozvala navijače na Poljud, a već oko 20.30 počele su se puniti tribine.

Nogometaši Hajduka odbili su danas odigrati derbi protiv Dinama, nisu uopće istrčali na maksimirski travnjak u znak potpore Torcidi. Vrlo brzo iz Zagreba su se zapustili prema Splitu, a navijači su im priredili doček.

Sat vremena nakon utakmice Torcida je na svojim stranicama pozvala navijače na Poljud, a već oko 20.30 počele su se puniti tribine.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

"​Pozdrav s Poljuda! Momčad stiže u 21. HŽV!", pisao je u tim trenucima Hajduk prilažući fotografije ulaska navijača na stadion.

Inače, na Poljud je došlo više od šest tisuća ljudi, pjevale su se navijačke pjesme, skandiralo se i pljeskalo igračima Hajduka, a napravljena je i bakljada. Nakon pola sata svi su se razišli kućama, a iz Hajduka su najavili konferenciju za sutra poslijepodne ili za ponedjeljak.

>>Hajduk može biti izbačen čak i u drugu ligu!

Ključne riječi

Komentara 201

HI
higuita
21:49 22.11.2014.

ja sam hajdukovac ali da rulja od torcide i bbb budu moralne vertikale u državi to samo govori kakva nam je država.Oni koji imaju zabranu odlaska na stadione određuje drugim navijačima da ne ulaze na stadion,pa to je sramota.

DR
Drivoex
22:26 22.11.2014.

Vidite kako yugokomunisti manipuliraju s najzdravijim dijelom hrvatskog korpusa, yugokomunisti svi na slobodni teritiroj VIS a hrvatsku, splitsku mladež ostavite na miru Sramite se

DO
dobar
21:43 22.11.2014.

Odlicno Hajduk je taj koji podrzava huliganstvo i nerede na stadionima i tako salje poruku navijacima , kako sankcionirati jednostavno Hajduk izbaciti iz prve lige jer dok god podrzava huligane nije mu mjestu medu izabranima , jednom treba stati na tome kraj. Hajduk treba najprije srediti eacune i odnose u samoj upravi jer takovim razmisljanjem dolveli su se sami u tu situaciju u kojoj momentalno jesu pa neka i dalje podrzavaju huligane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije