Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU

Hajduk će uoči utakmice organizirati koncert u spomen na Vinka Cocu

Vinko Coce (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
06.11.2013.
u 11:44

– Uoči utakmice organizirat ćemo koncert, njegovi prijatelji glazbenici prihvatili su naš oproštaj od Vinka – kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Hajduk će se na svoj način oprostiti od Vinka Coce. Uoči utakmice protiv Istre u subotu će se u Poljudu održati koncert. S Istrom se igra u 19 sati, a dva sata prije počet će koncert pod nazivom "Hajduk i prijatelji Vinku Coci".

– Naš trogirski slavuj nas je napustio, a s obzirom na to da je izuzetno bio vezan za Hajduk i mi za njega te da smo činili jednu cjelinu, osjetili smo potrebu otići tragom njegove pjesme "...kada umrem, umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo..." i da mu odamo počast. Uoči utakmice organizirat ćemo koncert, njegovi prijatelji glazbenici prihvatili su naš oproštaj od Vinka – kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.
Produkciju koncerta potpisuje Tomislav Mrduljaš.

– Glazba i sport, posebno nogomet usko su povezani, a to je dokazivao i Coce. On je živio glazbu, živio je sport, živio je život Dalmacije. To nije koncert u pravom smislu riječi, nastupit će, između ostalih, klapa Cambi, klapa Sinj, Tereza Kesovija, Zorica Kondža, Ivo Amulić, Alen Nižetić... Nastupit će njegovi prijatelji, a vjerujem da će glavni izvođač biti publika na stadionu. Pjevat će se samo Cocine pjesme, posebno one koje su povezane s Hajdukom. Svi su nam se izvođači odazvali, neki su čak imali unaprijed dogovorene obveze – rekao je Mrduljaš.

>> 'Njegovim glasom otpjevane su najljepše pjesme o Hajduku'

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Android
13:09 06.11.2013.

Ajmo splićani - sad se pokažite kao i uvijek kad je trebalo.

BO
boro71
19:08 06.11.2013.

Svaka čast bili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije