Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNO NA POLJUDU

Milevski više nije sam, Hajduk se pojačava njegovim sunarodnjakom i imenjakom

22.11.2014., Split - Vise tisuca navijaca Hajduka okupilo se na sjevernoj tribini Poljuda gdje je uz baklje docekalo igrace iz Zagreba, koji su odbili igrati derbi protiv Dinama. Nogometasi Hajduka solidarizirali su se sa svojim navijacima, od kojih je ve
05.03.2015.
u 08:14

Radčenko je prošao sve ukrajinske mlađe selekcije te će biti zanimljivo vidjeti može li biti dovoljno dobar da ostane u Hajduku.

Novi Ukrajinac na Poljudu! I još jedan Artem! Naime, 20-godišnji veznjak Radčenko priključio se treninzima Hajduka te će se pokušati nametnuti struci kluba s Poljuda i ostati, piše Goal.com.

Radčenko je ponikao u Metalistu iz Harkiva koji je napustio zbog loše financijske situacije. Na Poljud je stigao na preporuku sunarodnjaka Artema Milevskog, a hoće li ostati pokazat će idući dani.

Radčenko je prošao sve ukrajinske mlađe selekcije te će biti zanimljivo vidjeti može li biti dovoljno dobar da ostane u Hajduku.

>> Nikada u većoj 'rupi', ali Hajduk se raspasti nikad neće

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
12:42 05.03.2015.

Radčenko napustio Metalist zbog loše financijske situacije pa onda došao i Hajduk gdje je lova do krova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije