Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zovu ga u Barcu

Guardiola upravi: Ako me ne želite, rukovat ćemo se i nema problema

Pep Guardiola i Mario Mandžukić
Foto: DPA/Pixsell
17.04.2014.
u 17:26

– Kritike moram prihvatiti. Rekao sam sebi: "Pep, smiri se. Ovdje si da bi radio najbolje što možeš, a tvoj najveći talent je samo rad, rad i rad"

Bayern je jučer pobijedio Kaiserslautern 5:1 i vratio se na pobjedničke staze. Nakon tri utakmice bez pobjede u Bundesligi, barem je u kupu slavio i prošao u finale, a to je ono najvažnije. Jer, prvenstvo je ionako odlučeno još u ožujku. No, bez obzira na dobre rezultate Bayerna u ovoj sezoni, Pep Guardiola često se susreće s kritikama.

– Kritike moram prihvatiti. Rekao sam sebi: "Pep, smiri se. Ovdje si da bi radio najbolje što možeš, a tvoj najveći talent je samo rad, rad i rad". Ovdje sam kako bih pomogao klubu, ali ako me klub ne želi, rukovat ćemo se i nema problema, rekao je Guardiola na konferenciji za novinare.

Inače, pojavile su se glasine kako je upravo Guardiola čovjek koji bi mogao izvući Barcelonu iz krize, a jedan od glavnih zagovornika njegova povratka je Johan Cruyff.

– Ljudi koji sada vode Barcelonu nemaju pojma o nogometu. Ako se vrati Laporta, preporučit ću mu da hitno vrati Guardiolu u klub. To bi bilo najbolje – rekao je Cruyff.

>>Guardiola: U opasnoj smo situaciji, ovakvi ne možemo do finala LP-a

Komentara 5

DU
Deleted user
18:05 17.04.2014.

Da Bog da da otiso iz Bayerna!!! Ovo sto Bayern danas igar je katastrofa od nogometa a pobjedjuju samo onda kada zaborave sto im je Guardiola rekao i igraju kako znaju i kako su prije njega igrali, Onda daju go, a tip pozvizdi i urla i dreci se . Pa onda opet onaj dosadni, bezplodni "tika-taka" nogomet!!! Ovako kako sada igraju nece proci ni Reala niti ce pobijediti Borussiju u Berlinu! I to je iskljucivo krivica Guardiole!!!

MI
mirko0410
19:33 17.04.2014.

Pep u Barci mnogi bi bili sretni i u Muncehnu i u Barceloni a bome i ja u HR. Manđo mu je već dokazal da momčad ipak mora imati i centarfora a ne samo lažnu devetku. Mogel je to igrati sa Messijem ali jedan je Messi

Avatar franioprvi
franioprvi
18:05 17.04.2014.

Znate li vi koliko bi kostala ta operacija ? Pep u Barcelonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije