Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Guardiola u tunelu urlao na De Jonga, Mihajlović odgovorio: Nije ovo balet!

Pep Guardiola
Foto: Screenshot
05.08.2015.
u 09:21

- Rekao sam De Jongu da sam tužan zbog Joshue. On zbog toga neće igrati u finalu

Bayern je jučer sa 3:0 bio bolji od Milana i plasirao se u finale Audi kupa gdje će igrati protiv Reala. Bavarci su bili potpuino dominantni, a osim njihove dobre igre, utakmica će se pamtiti i po verbalnom sukobu Guardiole i De Jonga u poluvremenu.

Naime, trener Bayerna u tunelu je počeo vikati na De Jonga, bio je bijesan zbog njegova prekrašja u 20. minuti kada je ozlijedio Joshuu Kimicha. De Jonga su njegovi suigrači držali da se ne upusti u nekakav sukob s Guardiolom, a nakon susreta španjolski strateg nije želio komentirati incident.

- Rekao sam De Jongu da sam tužan zbog Joshue. On zbog toga neće igrati u finalu, rekao je Guardiola, a brzo mu je odgovorio trener Milana Siniša Mihajlović.

- Mi smo igrali nogomet, ovo nije balet i prekršaji su dio igre. Ovo nije prijateljska, već pripremni turnir za sezonu.

>>Bayern pobijedio Milan 3:0 i za naslov se bori protiv Reala

Komentara 5

Avatar nula
nula
11:17 05.08.2015.

Arogantni Nizozemac , fuj. On igra da povrijedi protivnika. A Mihajlovicu je bolje da suti , jer mu se fotelja vec drma , igra mu je nikakva .

SA
Sarmoman12
14:24 05.08.2015.

Sta ostade od Milana, najajceg kluba modernog klupskog nogometa. I Ajaxa nema vise . Nostaligican sam sad

ED
Edomajka
18:02 05.08.2015.

"Rekao sam De Jongu da sam tužan zbog Joshue", a vidi se kako se dere na njega ma daj molim te Guardiola je najgori trener ikada gdje on dođe tamo nogomet postane dosadan, ali to je za njega nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije