Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike promjene

'Guardiola sigurno odlazi iz Bayerna, a naslijedit će ga Jürgen Klopp'

Pep Guardiola i Jürgen Klop
DPA/PIXSELL
01.08.2015.
u 09:39

Mogao bi to biti još jedan šok za navijače Borussije koji u posljednjih nekoliko godina samo promatraju kako njihovi miljenici odlaze u redove rivala.

Sve se glasnije piše kako će Pep Guardiola napustiti klupu Bayerna. Doduše, to se neće dogoditi sada već a godinu dana kada mu istječe ugovor, a navodno Španjolac nema namjeru potpisati novi. Štoviše, Englezi tvrde da je već dogovorio preuzimanje Manchester Cityja. 

A da je njegov odlazak iz Bayerna neminovan vjeruje i bivši igrač Bavaraca Stefan Effenberg.

- Guardiola će sigurno otići, za mene tu nema dvojbi. Nakon što završi sezonu, pokupit će stvari i otići. Niti se njemu ne ostaje, a i uprava će tražiti osvježenje. Tko će ga naslijediti? Uvjeren da da će to biti Jürgen Klopp! Odmarat će se i čuvati do trenutka kada će preuzeti trenersku poziciju Bayerna!

Mogao bi to biti još jedan šok za navijače Borussije koji u posljednjih nekoliko godina samo promatraju kako njihovi miljenici odlaze u redove rivala...

>>Guardiola hvali Benka: Dobar je, ali mora ići korak po korak

>>Klopp ne ide u Real, Napoli ili Liverpool - izabrao je nešto (ne)očekivano!

Komentara 5

19
1980bena
12:56 01.08.2015.

kao navijaću bayerna nema bolje vijesti.ocekujem opet brzi i atomski nogomet!

ŠK
Škarpina
12:36 01.08.2015.

Slijedi era rock'n'roll Bayerna... ;)

IA
Iago
16:08 01.08.2015.

Ajde napokon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije