Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao u United

Guardiola: Schweinsteiger nijednom u tri godine nije bio u dobrom stanju

Pep Guardiola
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
04.08.2015.
u 10:50

- Fizički nikada nije bio do kraja spreman zbog ozljeda, ali igrat će on dobro u Unitedu. Od srca mu to želim, zaključio je Pep.

Nakon poraza u Superkupu od Wolfsburga, Pep Guardiola našao se na udaru kritika navijača Bayerna, ali  i legendi bavarskog kluba. Mnogi su uvjereni da mu je ovo posljednja sezona na klupi prvaka Njemačke, ali on se previše ne osvrće na to.

Ali je zato komentirao odlazak Bastiana Schweinsteigera u Manchester United, a vjeruje da će tamo biti jako dobar.

- Ako nema problema s ozljedama, on je vrhunski igrač i potpuno sam uvjeren da će to dokazati u Manchesteru. Nažalost, tijekom tri godine on nijednom nije bio u dobrom stanju, rekao je Guardiola i dodao:

- Fizički nikada nije bio do kraja spreman zbog ozljeda, ali igrat će on dobro u Unitedu. Od srca mu to želim, zaključio je Pep.

>>'Guardiola sigurno odlazi iz Bayerna, a naslijedit će ga Jürgen Klopp'

Komentara 6

Avatar nula
nula
11:22 04.08.2015.

Pep je totalno "latinizirao" Bayern Munchen . Neprirodno .

DI
dinamojavolim1
11:30 04.08.2015.

bastian je previsok i zato neodgovara pepu:)

FR
franjo
13:00 04.08.2015.

Samo je pitanje dana kad će Pep otići iz Bayerna ! On u Bayernu nije postigao ništa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije