Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin polufinale

Guardiola ostvario podvig pa od sreće poderao hlače!

Guardiola
Foto: Twitter
22.04.2015.
u 00:03

– Bila je to fantastična utakmica, presretan sam zbog načina na koji smo igrali. Bili smo bolji u prvom dijelu, u drugom nešto slabiji, ali to ne umanjuje ovu veličanstvenu večer

Pep Guardiola uoči uzvratnog susreta protiv Porta izjavio je kako su mu ovo najteži dani u karijeri. Zbog sukoba s liječnicima čitavo medicinsko osoblje dalo je ostavku, a mnogi su očekivali kako će Pep i njegovi igrači posrnuti protiv Porta. U njemačkim medijima čak se pojavila informacija da će u tom slučaju na kraju sezone napustiti Bavarce.

No, unatoč činjenici da je igrao bez glavnih igrača, njegova momčad odigrala je maestralnu utakmicu i pobijedila je sa 6:1, a čak pet pogodaka postigla je u prvom dijelu. Postala je tako prva momčad u povijesti koja je do poluvremena toliko puta zatresla mrežu u eliminacijskoj fazi Lige prvaka.

– Bila je to fantastična utakmica, presretan sam zbog načina na koji smo igrali. Bili smo bolji u prvom dijelu, u drugom nešto slabiji, ali to ne umanjuje ovo veličanstvenu večer. Sretan sam što imam ovakve igrače koji su pokazali karakter u ovako teškom trenutku, rekao je Guardiola koji je od silne sreće burno slavio golove pa su mu u jednom trenutku puknule hlače!

Inače, Španjolac je ostvario jedan odličan uspjeh. Naime, u svih šest sezona kao trener dohvatio je polufinale Lige prvaka, a dva puta je osvojio 'kantu'.

>>Bayern 'pregazio' Porto sa 6:1 i prošao u polufinale Lige prvaka!

>>Od deset najvećih pobjeda nokaut faze Lige prvaka Bayernovih je pet!

Komentara 4

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:35 22.04.2015.

kaj sve stavljaju u novine 😠

GE
Georgina56
08:23 22.04.2015.

Sto znaci - dohvatio je polufinale!? Mislim prijesvega na " dohvatio".to nije knjizevni hrvatski jezik koji bi se trebao upotrebljavati i njegovati u javnim glasilima

VE
velikazmija
07:49 22.04.2015.

najvažnija sporedna stvar u životu- a vi o kaj sve stavljaju u novine -postoje i sportski listovi ali ovakve utakmice svi prate pa i mi koji samo komentiramo -nekad zločesto nekad manje zločesto- toliko-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije