Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi tvrde

Guardiola napušta Bayern na kraju sljedeće sezone i odlazi u Arsenal

Mourinho Guardiola
Foto: Reuters (Ilustracija)
31.10.2014.
u 14:08

"Očekuje se da Guardiola napusti Bayern na kraju sljedeće sezone, taman kada bi Arsene Wenger mogao biti spreman otići iz Arsenala"

London Evening Standard piše kako se Pep Guardiola sprema napustiti Bayern na kraju sljedeće sezone, a onda bi se Arsenal uključio u borbu za njegovo dovođenje. Guardiolu se već nekoliko puta povezivalo s otočkim klubovima, pisalo se da ga želi Chelsea, a kasnije i Manchester City, a sam španjolski trener izjavio je da bi volio jednog dana preuzeti Manchester United.

"Očekuje se da Guardiola napusti Bayern na kraju sljedeće sezone, taman kada bi Arsene Wenger mogao biti spreman otići iz Arsenala. Pepov bliski prijatelj rekao je kako Guardiola nema namjeru produžiti ugovor s Bavarcima i kako se sprema otići, a to bi se baš moglo poklopiti s tim da Wenger ode iz Arsenala koji bi ga tada mogao dovesti. Iako, u igri su i oba Manchestera koji čekaju rasplet situacije sa svojim trenerima. Ovisno o tome kakve će rezultate postići", piše Evening Standard.

>>Guardiola bi mogao preseliti na tribinu zbog maltretiranja sutkinje

Komentara 5

CE
cevi
14:52 31.10.2014.

Prije neki dan sigurno je bilo da će Klopp preuzeti Arsenal, sada Guardiola... trla baba lan da joj prođe dan!

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
17:32 31.10.2014.

iz vrhunskog kluba napraviti poligon za isticanje i nametanje koncepcije kojoj samo on zna namjenu ,ne napraviti ništa ,čudim se vodečim klupskim ljudima što su se dali navuči na lijepak zvan guardiola,imati sve ,igrače ,igru ,osvojiti sve i onda se dati navuči kao početnici ,mislio sam da se to nijemcima ne može dogoditi

BO
bojnik
17:08 31.10.2014.

Hvala Bogu, neka malo muci angleze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije