Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA OTKRIVA:

Guardiola je sumnjao u Mandžukićeve ljudske kvalitete

Pep Guardiola i Mario Mandžukić
Foto: DPA/Pixsell
22.09.2014.
u 11:30

– Hrvat je bio voljen u svlačionici jer je borac, ali Mandžukićeva je agresivnost imala i negativnu stranu – piše Perarnau.

U Njemačkoj je objavljena knjiga "Herr Guardiola – prva godina u Bayernu" u kojoj autor Marti Perarnau obrađuje život slavnog trenera u bavarskom divu od 24. lipnja 2013. do 20. svibnja 2014.

Perarnau je Katalonac rođen 1955. u Barceloni, bavio se skokom s motkom, čak je predstavljao Španjolsku na OI u Moskvi 1980., a već je napisao jednu knjigu o Pepu "Pepov uspon".

– Bilo je jasno da Mandžukić nije Guardiolin miljenik. Hrvat je bio voljen u svlačionici jer je borac, ali Mandžukićeva je agresivnost imala i negativnu stranu. Zato su Pep i njegov stožer više imali dvojbe oko Marijevih ljudskih kvaliteta nego igračkih – napisao je Perarnau.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> 'Lewandowski ne zna razbiti bunker kao Mandžo, to je Pepov problem!'

Komentara 48

UV
UvijekDesno
12:03 22.09.2014.

Mandzukić je napravio najbolji potez odlaskom iz ovog Bayerna kojeg Papak Gladijola uporno uništava.

LI
livoguza2
12:06 22.09.2014.

Mandžukić agresivac, a kad njemu lome nos, onda su oni umiljati janjci. Nikada on ne bi dao gol kad bi zbjegavao napade vučjeg čopora iz protivničkih obrana. Dobije i dade. Takva mu pozicija u ekipi. Ajme njemu da ga je čuvao Guardiola!Lp.

Avatar Vaclav007
Vaclav007
11:55 22.09.2014.

Svaka knjiga ima svoju istinu. Guardiolino piskaralo je napisalo njegovo viđenje Mandžukića, a i Zlatan Ibrahimović je napisao svoju knjigu o Guardiolinim ljudskim kvalitetama. Slobodno je tržište i demokracija, svatko može vjerovati onome kome želi. Ja vjerujem Ibrahimoviću i Mandžukiću, a ova dvojica Katalonaca me ni najmanje ne zanimaju, kao ni njihove knjige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije