Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mino Raiola

Guardiola je napravio glup potez i iznevjerio Ibrahimovića

Bayern, Guardiola, trening (1)
Reuters/Pixsell
18.04.2014.
u 17:24

- Ibra je bio kralj u Interu, a odjednom je postao nitko i ništa. Guardiola ga je iznevjerio. Pitajte Pepa je li pogriješio, ali neće vam odgovoriti jer ne može priznati pogrešku

Nakon što je legendarni nogometaš Hristo Stoičkov žestoko obrušio na Barcelonu i prodaju Zlatana Ibrahimovića nazvao zločinom, istu stvar napravio je i Ibrin agent Mino Raiola. On se prisjetio kako tog razdoblja, a krivnju je svalio na tadašnjeg trenera Pepa Guardiolu.

- Ibra je bio kralj u Interu, a odjednom je postao nitko i ništa. Guardiola ga je iznevjerio. Pitajte Pepa je li pogriješio, ali neće vam odgovoriti jer ne može priznati pogrešku. To vrijeđa njegovu inteligenciju, rekao je Raiola i nastavio:

Foto: Reuters (Ilustracija)

- Ako igrača platite 79 milijuna eura, a ne date mu igrati, to nije samo glupo, već i financijski šteti klubu. Mnogi agenti ne usude se kritizirati jer se boje da velika Barcelona nakon toga više neće raditi s njima. No, mene to ne zanima. Nemam poštovanja prema klubovima koji se prema mojim igračima odnose bez poštovanja.

Otkrio je i zašto je Zlatan otišao u PSG.

- Prepoznali smo odličan projekt i vjerujemo u njega i dalje. Maxwella sam također prodao tamo, on je bio moj prvi igrač u tom klubu, a prodao sam ga u PSG jer sam shvatio da igrači u Parizu napreduju, a da klub ima velike ambicije.

>>Guardiola upravi: Ako me ne želite, rukovat ćemo se i nema problema

Komentara 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:08 18.04.2014.

Guardiola nevoli ljude vise od 170 cm.

MI
mirko0410
21:16 18.04.2014.

griješi i sa Mandžukićem ali malo popušta

DU
Deleted user
14:29 19.04.2014.

Gauardiola ce sigurno i nasg Mandzukica unistiti,jer pogledajte samo Mandzinu minutazu,dali iti jednu tekmu cjelu odigro,od kada je ova glupan trener Bayerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije