Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Guardiola izazvao sudar, nećete vjerovati što ga je zamolio vozač čiji je automobil udario!

Guardiola
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.03.2015.
u 16:30

- Nisam primio Cityjevu ponudu, niti ju očekujem. Trener sam jednog prekrasnog kluba i namjeravam ostati ovdje

Trener njemačkog Bayerna Pep Guardiola izazvao je lakšu prometnu nesreću u Münchenu. Prema pisanju njemačkih medija trener Bavaraca u nedjelju se vozio gradom i udario automobil ispred sebe.

Srećom, nije bilo nikakvih posljedica za njega niti za druge sudionike prometa i sve je prošlo s manjim oštećenjima automobila. A kako pišu mediji u Njemačkoj, vozač u čije se vozilo zabio Guardiola izašao je van i kada je shvatio da se radi o treneru omiljenog mu kluba, zatražio ga je 'selfie'.

Inače, u posljednje vrijeme nagađa se da će španjolski strateg napustiti Bayern i preuzeti Manchester City, ali on je to demantirao.

- Nisam primio Cityjevu ponudu, niti ju očekujem. Trener sam jednog prekrasnog kluba i namjeravam ostati ovdje. Još uvijek sam pod ugovorom, a na ljeto ćemo sjesti i razgovarati o budućnosti, poručio je Pep.

>>Evo što je Guardiola poručio bivšim igračima koji su ga popljuvali!

>>Mario Mandžukić potvrdio Guardioline riječi!

Komentara 1

FO
fora245
19:50 03.03.2015.

kret.n

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije