Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA NIJE GOTOVO

Guardiola: Dominirali smo protiv Reala, šteta što nismo zabili

Real Bayern
Reuters (Ilustracija)
23.04.2014.
u 23:49

- Nije lako igrati protiv Bayerna i zbog toga smo sretni jer smo pobijedili. Bayern neće mijenjati stil igre u uzvratu. Mi imamo malu prednost, ali tko zna što se tamo može dogoditi - smatra Ancelotti.

Real je dobio prvo poluvrijeme protiv Bayerna. Kraljevski klub je slavio u prvoj utakmici polufinale Lige prvaka i s 1:0 odlazi na uzvrat u München.

- Nisam zadovoljan rezultatom. Dominirali smo na Bernabeu, ali nismo uspjeli zabiti gol. No, još uvijek imamo uzvratnu utakmicu u kojoj moramo postići dva ili tri pogotka - rekao je trener Bayerna Pep Guardiola čija je momčad imala velikih problema s kontrama Reala.

- Real je najbolja momčad svijeta u kontrama. Njegovi igrači su jako brzi i teško ih je zaustaviti. Ne smijete im to dopustiti.

Trener madridske momčadi Carlo Ancelotti je naglasio da ništa nije gotovo.

- Bayern je odlično otvorio utakmicu i napravio pritisak. Tek smo se u nastavku otvorili. Nije lako igrati protiv Bayerna i zbog toga smo sretni jer smo pobijedili. Bayern neće mijenjati stil igre u uzvratu. Mi imamo malu prednost, ali tko zna što se tamo može dogoditi - smatra Ancelotti, dok je branič Sergio Ramos dodao:

- Bayern je dominantna momčad, ali smo u obrani dali sve od sebe i dobro im parirali. Pobijedili smo, ali to ne mora ništa značiti. Moramo dati sve od sebe u uzvratu.

Arjen Robben se nada da će u uzvratu biti drugačije.

- Očekivao sam drugačiji Real. Mislio sam da će nas napasti, a oni su se branili. Na kraju je presudilo je nekoliko centimetra jer Götze nije iskoristio šansu u drugom dijelu. U nekim trenucima smo morali igrati brže. No, s puno samopouzdanja idemo u uzvrat.

>> Modrić bolji od Mandže, Real nadmudrio Bayern

Komentara 6

KE
kentie
09:11 24.04.2014.

eto jučer se ponovio "Lahmov poučak"...prilikom realove kontre za gol, Rafinha miljama daleko od svog gola, propuh na lijevoj strani ko u staroj drvenjari...Alaba s desna isto tako miljama daleko od svog gola...propuh na desnoj strani...to real vidi, dva tri brza dodira "od prve", Coentrao niskom rolicom po travi spušta loptu u sredinu, i Benzema paradnim korakom zakucava zicer...puno i previše za takvu utakmicu finala prije finala...da je to bilo finale, Real prvak, a Bayern adio od titule...dakle u uzvratu ne smije se dogoditi više Lahmov poučak...a to je da Bayernovi bekovi maksimalno mogu dolaziti do visine realovog šesnaesterca, ni pedlja dalje...inače će se opet ponoviti paradni korak Benzeme...i zakucavanje zicera...

SA
SI aka SI
08:56 24.04.2014.

dominacija se ne vidi kroz posjed lopte nego konkretne prilike. Posjed lopte daje samo prividnu inicijativu. Ako ne znaš što ćeš s njom, odnosno ako ti suparnik defanzivno toliko dobro stoji da prisili tika-taku na visoka ubacivanja na peterac, onda te suparnik nadmudrio. Još k tome ako te suparnik 5-6 puta uhvati nespremnog i iskontrira te, onda te još više nadmudrio, pa i nadigrao. A Real nije nadigrao Bayern jako dugo do jučer. Ribery nevidljiv, Robben puno trke ni za što, Mandžukić odsječen, a obrana na mukama. Pa ni sredina nije preuzela kontrolu, Modrić je na momente prolazio po troje igrača i dodavao u potpuno prazan prostor. Tako nije jasno ni čime je Guardiola zadovoljan (za vrijeme utakmice je zapravo djelovao poprilično nervozno), a još manje je jasno zašto Robben misli da je Bayern bio bolji, a da se Real branio. Istina, mogao je Gotze zabiti gol i donijeti ogroman bod u gostima, ali nije. To je ujedno i jedina prilika Bayerna vrijedna spomena- ostale dvije je donio Mandžo spuštenim loptama, što govori da te prilike nisu došle kao rezultat forsiranja posjeda, već baš suprotno. U međuvremenu su Ronaldo i di Maria mogli "unakaziti" Bayern. Bayern je igrao strašan nogomet lani, ponizio tika-taku u 1/2 finalu, a onda se odlučio na zaokret i doveo baš poklonika iste.

HA
hajduk1966
09:22 24.04.2014.

Njegov tike -taken vec svi citaju. Idu do ruba sesnaesterca i onda neznaju sto s loptom. Riberi i Roben uvijek idu na iste fore,Mandzo previse na strani bez lopti,da je odmah krenuo s Martinezom,Goetzeom i Milerom bila bi to drugaga utakmica Mislim da ce Real dobiti i u uzvratu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije