Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nehumani uvjeti

Guantanamo u Rijeci: Evo zašto je Torcida na Rujevici bila u narančastim kombinezonima

Rijeka - Hajduk
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/9
05.11.2016.
u 19:46

Torcidaši su odjenuli narančaste kombinezone kao da su zatvorenici. To je bio njihov odgovor na izgled južne tribine na kojoj su bili smješteni

U derbiju 15. kola Prve HNL Rijeka je pobijedila Hajduk sa 2:1. Susret na Rujevici gledalo je 4.000 navijača, a među kojima je bilo i 150 Hajdukovih pristalica.

Torcidaši su odjenuli narančaste kombinezone kao da su zatvorenici. To je bio njihov odgovor na izgled južne tribine na kojoj su bili smješteni.

Evo objašnjena Hajdukovih navijača na Facebook stranici Torcida Split 1950:

Sloboda navijačima:

Torcida će na Rujevicu ući u narančastim kombinezonima, nalik onima zatvoreničkim u Guantanamu.

Razlog je taj što su na Rujevici za njih, odnosno gostujuće navijače, pripremljeni uistinu nehumani uvjeti, gdje ih se smješta u – kavez.

Taj kavez je malen i nabijen, u njega stane tek 300-tinjak navijača, a jasno je da bi Hajdukovih pristaša u ovom dvoboju bilo možda i za jednu nulu više da za to postoje primjereni uvjeti umjesto tog sramotnog kaveza.”

Komentara 9

DH
dalibor.hren
19:56 05.11.2016.

Prema ponašanju, smještaj je adekvatan!

NP
npravednost
20:00 05.11.2016.

To je hotel za njih , tribali bi biti sretni !

DU
Deleted user
20:49 05.11.2016.

Kako slatko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije