Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidno alkoholiziran

Pogledajte kako se Grdović pokušao tući s Ukrajincima pa završio na policiji

Mladen Grdović Poljud
Foto: Ozren Maršić
1/4
29.08.2014.
u 11:10

Hitro su reagirali policajci i zaštitari, pijani Grdović je izveden iz lože, a dok je odlazio, pljucao je po svima oko njega

Nevjerojatna je bila želja 35 tisuća gledatelja, koji su se danima punili optimizmom. Poljud je sličio na grotlo, navijači su ludovali, ali Europska liga ostala je nedosanjani san. Jedan gol, jedan trenutak. Toliko malo je nedostajalo. A opet toliko puno.

A da ne bi sve proteklo bez skandala, pobrinuo se zadarski pjevač Mladen Grdović. U posljednjim minutama, vidno alkoholiziran, pokušao se obračunati s jednim članom Dnjiprove delegacije, koji je zapljeskao svojim igračima. Sve se to zbivalo u loži.

Hitro su reagirali policajci i zaštitari, pijani Grdović izveden je iz lože, a dok je odlazio, pljucao je po svima oko njega. Drugo je pitanje kako je uopće došao do svečane lože. Policija navijače u takvom stanju udalji sa stadiona prije nego što uđu...

Grdović je priveden na obradu, trebao je ostati u policiji do otrežnjenja, ali tijekom obrade mu je pozlilo, pa su policajci pozvali hitnu pomoć.

>> Snimku pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte kako je bilo na tribinama Poljuda

Komentara 42

Avatar Django
Django
23:28 28.08.2014.

Kako god bilo, pokazuje se već drugi puta da je na Poljudu opasno po život veseliti se uspjehu svoje momčadi, osim ako se ona ne zove Hajduk. Jadno.

Avatar Feniks
Feniks
22:31 28.08.2014.

Jučer Vitasović, danas Grdović, sutra Severina...

SE
sestrićna
22:47 28.08.2014.

taj ima veze s nogometom koliko i ja s pčelarstvom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije