Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentativci u šoku

Grčki nogometaši imali nesreću u Budimpešti nakon utakmice, jedna osoba poginula

Nesreća grčkih reprezentativaca
Foto: Twitter
1/2
30.03.2015.
u 18:42

"Sva trojica su dobro, suprotno izvještajima koji navode da su doživjeli teške ozljede. U kontaktu smo s njima od ranoga jutra, a više detalja će biti objavljeno u sljedećim danima", poručili su iz Saveza

Trojica grčkih nogometaša doživjela su prometnu nesreću u Budimpešti nakon jučerašnje utakmice protiv Mađarske 0:0. Panagiotis Tachtsidis, Vangelis Moras i Ioannis Fetfatzidis taksijem su krenuli prema zračnoj luci, otkuda su trebali poletjeti za Italiju gdje sva trojica nastupaju.

No, na putu prema zračnoj luci doživjeli su stravičnu nesreću, no nisu pretrpjeli neke ozbiljnije ozljede. Ipak, u tom je sudaru, javljaju lokalni mediji, jedna osoba poginula.

"Sva trojica su dobro, suprotno izvještajima koji navode da su doživjeli teške ozljede. U kontaktu smo s njima od ranoga jutra, a više detalja će biti objavljeno u narednim danima", poručili su iz grčkog saveza.

Grčki mediji potvrđuju da igrači nisu ozbiljnije ozlijeđeni, tek je Fetfatzidis završio s nekoliko šavova na glavi, ali pišu kako su u šoku nakon ovog strašnog događaja.

>>Nevjerojatna snimka: Automobil 'poletio' u zrak i zabio se u publiku

Komentara 1

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
20:19 30.03.2015.

"Grčki nogometaši imali nesreću u Budimpešti " - ovo je koji ono jezik? Madjarski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije