Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solidni nastupi

Grafički prikaz Hrvata u ovom kolu: Lovren treći 'čistač' lige

lovren
PA/Pixsell
01.09.2014.
u 11:25

Mario Mandžukić zabio je gol, ali je i njegov obrambeni doprinos opet bio velik, a Dejan Lovren, pak, dijeli treće mjesto u engleskoj ligi po broju očišćenih opasnosti pred golom nakon tri kola

Hrvatski su reprezentativci vikend uoči okupljanja imali solidne klupske nastupe. Goal je donio presjek onih iz najjačih liga.

Mario Mandžukić zabio je gol, ali je i njegov obrambeni doprinos opet bio velik, a Dejan Lovren, pak, dijeli treće mjesto u engleskoj ligi po broju očišćenih opasnosti pred golom nakon tri kola. Istaknuli su se i Tin Jedvaj te Ivan Rakitić, dok Mateo Kovačić nije pružio najbolju partiju.

Grafički prikaz koji zorno pokazuje kako su igrali naši nogometaši i čime su se istaknuli možete vidjeti na Goal.comu.

>>Liverpool s Lovrenom i Balotellijem pregazio Spurse, Jelavić opet strijelac

>>Mandžukić odgovorio kritičarima i zabio za pobjedu

Komentara 1

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
13:24 01.09.2014.

Grafički prikaz Hrvata u ovom kolu dokazuje da je Bosanac Lovren treći 'čistač' lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije