Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi Sv. Duje

Gradski derbi Splita i Hajduka završio bez pobjednika

Split - Hajduk
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
19.02.2017.
u 19:08

Hajduk je ovim bodom stigao na treće mjesto s 38 bodova, koliko ima i četvrti Osijek

Gradski derbi između Splita i Hajduka nije donio puno uzbuđenja, kao ni pobjednika jer je utakmica završila neodlučeno. U Parku mladeži završilo je 1:1.

Dugo nije bilo pogodaka, a onda su u samo šest minuta postignuta dva. na svakoj strani po jedan. U Parku mladeži poveo je Split preko Pešića u 76. minuti, a vrlo brzo je izjednačio Erceg. Bivši napadač Splita zabio je u 82. minuti i burno proslavio gol te pozvao suigrače i Torcidu na maksimalan angažman u samoj završnici, ali njegova momčad nije mogla do potpunog preokreta.

Hajduk je ovim bodom stigao na treće mjesto s 38 bodova, koliko ima i četvrti Osijek, dok je Split deveti s devet bodova, koliko ima i posljednja, 10. Cibalia.

U 22. kolu Hajduk već u petak na Poljudu dočekuje Istru, dok Split u subotu gostuje u Koprivnici i bodove će tražiti protiv Slaven Belupa.

>>Kekova momčad čini čuda, ovaj nevjerojatan podatak otkriva zbog čega je Rijeka favorit za naslov!

Rezultati by SofaScore

Komentara 8

TO
tonihh
20:27 19.02.2017.

navijac sam pretplatnik torcidas vec 47 g ali ovo na sta je spa Hajduk to je vise negledljuvo i nedopustivo pod hitno sve raspustit nac kupca i svi koi su sad u hajduku i oko njega poslat u 3 pmpm jedan gazda i neka radi i pravi rezultat sa Hajdukom da ja mogu gustat i navijat a gazda neka zaradjiva kune i svaka mu kuna blagosovljena bila ako uspije sa Hajdukom a ove sve razne udruge i interesne skupine maknut od kluba

SM
san.martino
19:38 19.02.2017.

A sta su uradili od bidnoga ajduka...zal mi je samo sta bar crveni nisu dobili.

EN
enigma898
19:20 19.02.2017.

Jedini mogući način funkcioniranja je proizvodnja vlastitih igrača u (nekada vrhunskom) omladinskom pogonu, uz možda dva-tri stvarna pojačanja sa strane... Klub je u totalnom rasulu, a uprava i momčad su nekakva trula legija stranaca, klub vode ulica i jedna diletantska udruga u smjeru amaterizma i propasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije