Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBACIVANJE KRIVNJE HNS-u

'Pa mi nismo ni znali da se treba igrati još jedna utakmica!'

Kantrida
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
13.05.2014.
u 21:29

- Mi nismo ni znali da se treba igrati još jedna utakmica na Kantridi i za sva dodatna obrazloženja zašto to nismo znali treba pitati HNS - rekao je Hreljac.

Finalisti juniorskog kupa Hrvatske, nogometaši Hajduka i Splita, istrčali su na travnjak Kantride, zagrijali su se, a onda je predstavnicima klubova rečeno da vlasnik stadiona, Grad Rijeka, ne dopušta odigravanje utakmice.

Grad Rijeka, dakako, pere se od krivnje. Zlatan Hreljac, direktor Rijekasporta, gradske komunalne tvrtke koja održava sve gradske objekte, rekao je:

- Mi nismo ni znali da se treba igrati još jedna utakmica na Kantridi i za sva dodatna obrazloženja zašto to nismo znali treba pitati HNS. A mi smo, na temelju vremenske prognoze i uvjeta procijenili da bi igranje bilo rizik.

Mislio je na rizik da se teren ne uništi, samim time i igrači ozlijede. Iako je u trenutku kad su juniori Hajduka i Splita izašli na travnjak on bio besprijekoran.

>> Hajduk i Split već istrčali na Kantridu, a onda Grad Rijeka zabranila igranje utakmice!
>> Hajduk i Split odbili igrati finale kupa jer su ih prebacili s Kantride!

Komentara 1

Avatar sposaric
sposaric
10:01 14.05.2014.

Stvarno je ovo ispalo glupo i neodgovorno! Osim toga, ova tvrtka "Rijekasport" je neozbiljna; svako malo jače nevrijeme i na Kantridi se otkazuju utakmice!? Pa ovdje je kiša padala prije 10, 20, 30, 50, 100... godina i nikada nije bilo toliko problema kao danas. Kakva im je to drenaža terena? Sjećamo se utakmice s Realom iz Valladolida 1981. kada smo pobijedili 4 : 1, čitavo vrijeme utakmice padala je gusta kiša i nikome nije palo na pamet da prekine utakmicu!!! Ovi iz tzv. "Rijekasporta" zapravo namjerno rade polovično, e da bi opravdali izvlačenje novaca iz gradskog proračuna. Tko će to spriječiti jednom za svagda?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije