Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga hnl

Gorica odustala od žalbe, Interu treba bod za 1. ligu

HNK Gorica - NK Inter Zapresic
Daniel Kasap/Pixsell
22.05.2015.
u 07:15

– Kako smo licencije za 1. ligu dobili Sesvete i mi, jasno je kako nam u subotu treba samo domaći bod protiv Dugopolja da i teorijski postanemo prvoligaši. Sesvete će ići dalje samo ako izgubimo obje utakmice, a oni obje pobijede – rekao je Branko Laljak, direktor Intera.

Ove subote mogli bi dobiti novog nogometnog prvoligaša. Odnosno, povratnika – zaprešićki Inter.

– Kako smo licencije za 1. ligu dobili Sesvete i mi, jasno je kako nam u subotu treba samo domaći bod protiv Dugopolja da i teorijski postanemo prvoligaši. Sesvete će ići dalje samo ako izgubimo obje utakmice, a oni obje pobijede – rekao je Branko Laljak, direktor Intera.

Gorica je odustala...

– Odlukom izvršnog odbora, nakon objave rezultata u prvom krugu licenciranja, nismo se žalili na nedobivanje licencije za 1. HNL. Imali smo zamjenski stadion, u Kranjčevićevoj, ali i jedan velik, za nas nepremostiv problem. Naime, tri kluba u ligi ne mogu igrati na istom stadionu. Dobili smo dozvolu za igranje u Kranjčevićevoj samo za nekoliko utakmica, dok se ne riješi infrastruktura na našem stadionu. Dakle, stadion bi nam bio na raspolaganju do kraja kolovoza, nakon toga više ne bismo imali gdje igrati. Već u travnju bilo je jasno da nema ni teoretske šanse da se do rujna napravi rasvjeta – rekao je Nenad Črnko, predsjednik NK Gorica.

>> Zdravko Mamić: Publika se zaželjela Dinama i vraća se na Maksimir

Komentara 3

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:50 22.05.2015.

Zbog te rasvjete niste ušli u 1. HNL još prije par godina kad ste bili prvaci u 2.HNL i da od onda do sad to niste riješili kao da ne želite u prvu ligu. Neznam zakaj uopće onda igrate i drugu ligu, osim toga ima stadion u Sesvetama i u Lučkom !!!!!

Avatar nekakav
nekakav
07:53 22.05.2015.

a zašto je rasvjeta uopće uvjet za prvu ligu? ako klub nema ambicije za eurokupove, čemu rasvjeta, čemu sve to, veliki troškovi? pola engleske lige se igra u podne. rasvjetu nek imaju klubovi koji igraju u europi. a ti jei je i imaju. čija je to ideja? čemu klubovima nabijati tolke troškove? zar je problem u 13.00 igrati, ili u 16.00? aha, malo bude gledatelja...

KO
kova123
08:08 22.05.2015.

Da ste pravi klub, a ne nogometna rupa od kluba problem sa rasvjetom bi rijesili jos jucer, a ne sve u zadnji tren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije