Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordon Schildenfeld:

San Marino je dobar odabir, da s osmijehom odemo na Euro

Gordon Schildenfeld
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
30.05.2016.
u 21:08

– Ja najimpresivniji?! Nećemo o tome da drugi ne bi bili ljubomorni, ha ha – smije se Šifo.

Konsenzus je novinara koji u Rovinju prate reprezentaciju da Gordon Schildenfeld fizički najimpresivnije djeluje, da je (doslovce) najsnažniji Čačićev igrač, svojevrsni hrvatski Jaap Stam.

– Ja najimpresivniji?! Nećemo o tome da drugi ne bi bili ljubomorni, ha ha – smije se Šifo.

Najviše podižete u teretani?

– Priznat ću to, ali tek kad se ugase kamere, ha ha. Okrenuli smo na ozbiljne teme. Kako ste prihvatili kritike nakon minimalne pobjede nad Moldavijom?

– Postoji jedna stvar koju ljudi ne vide, a to je “milijardutreninga, i to teških, prije te pripremne utakmice. Poslužila je svrsi i tu je kraj priče.

U subotu igrate posljednju provjeru protiv San Marina. Koliko protiv amatera možete uigrati zadnju liniju?

– Dobar je to odabir, da se i mi igrači dignemo, da se podigne ozračje oko reprezentacije. Želimo pobijediti s pet, šest razlike, a zatim s osmijehom odletjeti sljedeći tjedan s Plesa. 

Komentara 11

BA
bađo15
21:28 30.05.2016.

Nemam nista protiv shife hvala mu na svemu sto je dao reprezentaciji ali iskreno mislim da bi se vise na tu poziciju trebao gurati mali jedvaj koji je brzi, agilniji i igra u jacoj ligi. Uz svo postovanje ali shifi bjeze igraci u prvoj hnl i mislim da je jedvaj sigurnija opcija.

Avatar Germanicus I
Germanicus I
22:01 30.05.2016.

San Marino je možda prejak protivnik ..bilo bi bolje da su odabrali slabije protivnike kao Vatikan.Sloveniju ili Srbiju!

DE
derin
21:18 30.05.2016.

Vrijeme da napravimo iskorak na velikim natjecanjima, kvalitetu imamo, ali vrijeme da svi nasi veliki igrači Modrić, Rakitic, srna i drugi počnu igrati kako igraju i u klubovima i kako Perisic igra za reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije