Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro novo ime

Goran Vučević više nije trener Hajduka, ostaje sportski direktor

Goran Vučević
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
23.04.2015.
u 11:39

O izboru novog trenera prve momčadi HNK Hajduk će se službeno očitovati u najskorije vrijeme - priopćeno je iz kluba.

Goran Vučević više nije trener Hajduka. Prema neslužbenim informacijama podnio je ostavku zajedno sa stožerom i nije vodio jutrošnji rekuperacijski trening.

I na službenim Hajdukovim stranicama objavljeno je kako Vučević više neće obnašati dužnost trenera.

- Sporazumom Uprave HNK Hajduk i Gorana Vučevića, odlučeno je da Goran Vučević više neće obnašati dužnost trenera prve momčadi nego ostaje na funkciji sportskog direktora do isteka mandata aktualnog klupskog vodstva. O izboru novog trenera prve momčadi HNK Hajduk će se službeno očitovati u najskorije vrijeme - priopćeno je iz kluba.

Hajduk je preko glasnogovornika Alena Orlića ranije danas demantirao da je Vučević podnio ostavku. Međutim, iz izvora bliskih Vučeviću saznali smo da su njegova razmišljanja bila kako povratka nema. Kasnije je potvrda stigla i iz kluba.

Vučević je silno razočaran svim zbivanjima koja se eskalirala na jučerašnjoj utakmici sa Splitom na kojoj su navijači krenuli u obračun s igračima i nema se namjeru vratiti na klupi.

Ipak, kako u Hajduku trenutno vlada potpuno obezglavljena situacija još ništa nije sigurno. Informacije i stanje mijenjanu se iz minute u minutu.

>> Da je u posljednjih dvadesetak godina bilo više Marina Brbića, Hajduk nikad ne bi propao

Komentara 60

ZD
zdepar
12:05 23.04.2015.

htjeli ste socijalizam i profesionalizam u istom klubu, a novce ste potrošili, tamo gdje nema gazde, nema ni kese, a zvijezde ne igraju za hajduk, nego za novce

Avatar petrolio
petrolio
12:00 23.04.2015.

hajdukova uprava postavila je pa smijenila 10 trenera! kad će na red za smjenu doći nesposobna uprava i brbić koji za ovakve "rezultate" ubire svaki mjesec 30.000 kuna!??!

DU
Deleted user
11:52 23.04.2015.

još jedino ja nisam bio trener Hajduka, ali kako je krenulo ... Ma ne nema šanse prvo nisam rođen u Splitu, drugo nisam ni golman ni bek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije