Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE KUPA

Vučević optimist: Sve osim prolaza Hajduka bilo bi pravo iznenađenje

Goran Vučević
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.04.2015.
u 13:06

- Hajduk je bolji i na terenu moramo pokazati da smo favoriti. Sve osim prolaza bi bilo iznenađenje i ne bi nas zadovoljilo - rekao je Vučević.

Hajduk će sutra pokušati izboriti finale Kupa protiv Splita. Prva polufinalna utakmica na Poljudu je završila 1:1, no trener bijelih Goran Vučević je optimist.

- Hajduk je bolji i na terenu moramo pokazati da smo favoriti. Sve osim prolaza bi bilo iznenađenje i ne bi nas zadovoljilo - rekao je Vučević.

Vučević je zadovoljan stanjem momčadi.

- Veliki sam optimist jer me raduje reakcija igrača nakon mog dolaska, kako u trenažnom procesu, tako i protiv Rijeke. Pokazali smo da možemo odigrati dobru utakmicu.

Hoće li Hajduk igrače stimulirati premijama?

- To ne ovisi o meni nego o predsjedniku - odgovorio je Vučević.

>> Ivan Katalinić: Ovo što se zbiva u Hajduku ne mogu razumjeti

Komentara 3

ZO
zoom
17:04 21.04.2015.

hajduk neka samo nastavi igrati kako igra cijelo proljeće i nema problema (za split, naravno)

PI
pinichi
20:08 21.04.2015.

Da mi je samo znati na čemu ovaj Vučević temelji svoj optimizam...Gube sve po spisku, igraju loše, lutaju u svakom pogledu... Split je lošiji nego lani, ali i takav je jači od Hajduka.

AL
alfredö
18:26 21.04.2015.

Vucevicu, na zalost zaboravio si tko delegira "djelitelja pravde"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije