Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Vlaović, Strupar i društvo igrali za petrinjsku djecu

Petrinja
Foto: VL
23.05.2015.
u 08:57

Odabrano društvo okupilo se u bistrou "Bjekić". Na zidu fotografije s Poljuda smiješe se Davor Vugrinec, Franko Andrijašević, Goran Vučević...

U Petrinji kao da je vrijeme stalo. U teškim uvjetima hrvatske stvarnosti to je grad koji će još godinama tražiti izlaz iz krize. No, na svakom koraku, u doslovce svakom kontaktu s ljudima, u gradu ćete osjetiti veliko petrinjsko srce. S tim ciljem organizirana je i humanitarna utakmica između humanih zvijezda Hrvatske i humanih zvijezda Petrinje.

Na stadionu u Petrinji unatoč kiši okupilo se mnoštvo koje je došlo pozdraviti bivše asove poput Rukavine, Strupara, Vlaovića, Ačkara, Grnje... Sav prihod ovog projekta namijenjen je uređenju sobe za senzornu integraciju djece s teškoćama u razvoju – „Sobu čuda" Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije. Hvalevrijedan projekt pozdravio je i Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Unatoč teškom stanju u gradu Dumbović je optimist.

– Moramo biti optimisti. Pripremamo projekte koji će promijeniti stanje u ovom gradu – kaže Dumbović.

Odabrano društvo okupilo se u bistrou "Bjekić". Na zidu fotografije s Poljuda smiješe se Davor Vugrinec, Franko Andrijašević, Goran Vučević...

Vlasnik bistroa Dragan odmah je ispalio:

– Ja sam dobar prijatelj s Harijem Vukasom. Naravno da navijam za Hajduk, iako je u Petrinji više dinamovaca nego navijača bijelih.

Nezaobilazni Šeki, naravno, sve je koordinirao u "duplom pasu" s legendarnim asom Veleža Predragom Jurićem koji je bio zadužen za ozračje u "trećem poluvremenu".

Vremešni i simpatični gospodin Mija prisjetio se nekih starih vremena kada je Petrinja bila poslovna i financijska oaza.

Bio je to moj prvi susret s Petrinjom, gradom u kojem se još i danas vide tragovi nekih nesretnijih vremena. Ispratit će vas Petrinjci s osmijehom i samo lijepim željama. Humanitarna utakmica bila je samo jedan lijepi povod, naravno da ćemo se vratiti...

>>Davor Vugrinec se nakon 23 godine oprostio od nogometa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije