Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nude milijun eura

Milović ide kod Kouassija u Kinu? Burić ljutit na navijače

Goran Milović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
31.01.2016.
u 15:30

Za Milovića se zainteresirao kineski Shangai SIPG kojeg trenira Sven Goran Eriksson.

Transfer Andrije Balića ne bi trebao biti posljednji za Hajduk u ovom prijelaznom roku, opet se pojavila mogućnost odlaska kapetana Gorana Milovića. Naime, za njega se zainteresirao kineski Shangai SIPG u kojem igra Jean Evrard Kouassi, nekadašnji ljubimac Hajdukovih navijača. Kouassi je prošle godine otišao u Kinu, Hajduk je dobio odštetu od dva milijuna eura, ali nije se baš naigrao. A sada za Milovića Kinezi kojima je trener Sven Goran Eriksson nude milijun eura.

To je ono što Hajduka zadovoljava, puno više od interesa danskog Mitdjyllanda, koji je bio spreman za kapetana bijelih izdvojiti između 400 i 500 tisuća eura. Usto, Milović bi puno bolje financijski prošao u Kini, ponuda je puno viša od onog što nude Danci. No, odlaskom u Kinu za Milovića bi bili zaključeni i snovi o odlasku na prvenstvo Europe. Nedavno je debitirao za reprezentaciju, ima ambicija biti u kadru Ante Čačića za Francusku.

Međutim, teško je vjerovati da bi Čačić na njega računao... Kada netko ode tako daleko, najčešće se izbornici vode po onoj "daleko od oka, daleko od srca". To je ono što muči Milovića, ali s druge strane uvjeti koje nudi Shangai su takvi da bi trenutačno riješio egzistenciju.

Dok se čekaju transferi, trener Damir Burić u Turskoj priprema momčad. U prvoj pripremnoj utakmici bijeli su izgubili od Ferencvarosa s 4:2, što baš nije dobro sjelo navijačima. Na par uvreda prema igračima uzvratio je ljutiti Burić, doviknuo navijačima "ne dirajte moju dicu".

>>Operacija Balićevog prelaska pomno je vođena, potpisat će na četiri i pol godine

>>U Rijeku stiže rumunjski Messi, Chelsea odbio 45 milijuna eura za Costu

Komentara 28

DH
dalibor.hren
15:53 31.01.2016.

Prodat će sve što vrijedi i na kraju će opet biti kriv Mamić!

DU
Deleted user
19:24 31.01.2016.

Čekaj malo , jel to onaj isti Milović koji je zajedno sa Maločom proglašavan najboljim stoperskim parom u Hrvatskoj !? Maloča u Poljsku za 75.000 eura a Milović će sad u Kinu za milju (čisto sumnjam i to)..a Kouassija je "tražio" Ajax ali je završio u Kini !!??..sve u svemu transferi su vam mrak , mora se priznati..

MI
micko3
19:30 31.01.2016.

Totalna rasprodaja, popusti i do 90%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije