Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša zvijezda

Golovima je rušio velikane, Italiju, Argentinu... pa bankrotirao, a danas je 'gangster'

John Carew
Youtube Screenshot
23.05.2015.
u 15:50

John Carew glavna je zvijezda novog norveškog akcijskog filma, a glumi lik gangstera Igora.

Norveški bivši napadač John Carew iza sebe ima bogatu nogometnu karijeru i burnih 35 godina života. Nekada je golovima rušio nogometne velikane predvodeći Valenciju do finala Lige prvaka (2001.), a bio je i glavna opasnost u napadu norveške reprezentacije za koju je nastupio 91 put. Upravo njegovim pogocima Norveška je u prijateljskim ogledima slavila protiv snažnih suparnika - Italije (1:0) i Argentine (2:1).

No, život su mu obilježile i negativne epizode pa je tako 2010. zbog prevare ostao bez 100.000 funti i Porschea kojeg je namjeravao kupiti, da bi ga dvije godine potom pogreške s porezom koštale bankrota.

No, mali John, kako su ga zvali, okrenuo je novu stranicu te se danas bavi glumom. Bivši napadač Aston Ville, West Hama, Valencije, Lyona, Rome... glavna je zvijezda novog norveškog akcijskog filma, a glumi lik gangstera Igora. 

Je li Carew bolji nogometaš ili glumac ocijenite nakon što pogledate trailer filma Høvdinger.

>>Pogledajte kako se nekadašnji najbolji nogometaš svijeta osramotio simuliranjem

 

Komentara 1

CA
carpediem
18:34 23.05.2015.

Gangster Igor sad barem znamo kako sjevar gleda na Jug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije