Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatsko izdanje svjetski najpoznatijeg nogometnog portala

Goal – portal koji zna sve o nogometu

hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
22.08.2014.
u 09:35

Znate li koji igrač ima najviše dodavanja u Realu? Koja momčad ima najviše udaraca, a koja najviše prekršaja? Sve to, i mnogo više, doznajte na Goalu, najbržem i najstručnijem nogometnom portalu!

Goal.com je najposjećeniji i najcitiraniji nogometni portal na svijetu, a njegov pristup nogometu, ekskluzivne vijesti, analize i statistike iz svih svjetskih prvenstava, liga, kupova, turnira i drugih natjecanja prvi su izbor milijunima nogometnih fanova. Hrvatsko izdanje Goala, uz sve to, donosi i detaljne izvještaje uživo s utakmica hrvatske lige te vijesti o domaćim klubovima i transferima.

Osim nogometnih vijesti – koje za čitatelje priprema 600 novinara iz 35 zemalja svijeta – Goal.com/hr donosi i atraktivne grafičke prikaze, uživo prati utakmice svih svjetskih nogometnih liga te donosi statistike i ocjene igrača.

Navijate za Liverpool, Manchester, Real, Barcu, Bayern, Milan...? Sve informacije o svom klubu pronaći ćete na Goalu. Stranicu svog omiljenog nogometnog kluba postavite kao početnu i u svakom trenutku doznajte najsvježije nogometne vijesti.

Uz Goal možete biti jednako informirani kao navijači u Engleskoj, Španjolskoj, Njemačkoj ili Italiji.
Njegovi novinari diljem svijeta ne prepisuju članke iz drugih medija i ne prenose glasine već nude samo provjerene vijesti.
Oni doslovno žive nogomet i čine sve što je u njihovoj moći da svojim čitateljima približe nogomet i kroz svoje članke dočaraju brzinu i uzbuđenje s terena.Takvu brzinu i stručnost ne nudi ni jedan drugi domaći medij.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije