Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produžili rok

GNK Dinamo: Zbog velikog interesa, godišnje ulaznice i dalje u prodaji!

Navijači na Maksimiru
Goran Stanzl/PIXSELL
01.09.2014.
u 15:47

Svi zainteresirani koji još nisu osigurali svoju ulaznicu za sve domaće utakmice Dinama na Maksimiru do kraja sezone, moći će i dalje od 2. rujna 2014. kupiti godišnju ulaznicu

Plasman u skupine Europske lige i pobjeda u derbiju nad Hajdukom mogli bi napokon vratiti publiku u Maksimir. Dinamo je zbog toga produžio rok za prodaju godišnjih ulaznica, za koje tvrde da se odlično prodaju.

"Zbog velikog interesa navijača i brojnih upita posljednjih dana, modri je klub odlučio produžiti rok prodaje godišnjih ulaznica za sezonu 2014/15! Svi zainteresirani koji još nisu osigurali svoju ulaznicu za sve domaće utakmice Dinama na Maksimiru do kraja sezone, moći će i dalje od 2. rujna 2014. kupiti godišnju ulaznicu. Podsjećamo, cijene godišnjih ulaznica iznose 250kn Sjever, 400kn Istok i 550kn Zapad, a ulaznica vrijedi za domaće utakmice MAXtv Prve lige, Hrvatskog kupa i UEFA Europa lige. Osim domaćih utakmica u domaćoj ligi, svi kupci godišnjih ulaznica tako će imati osiguran ulaz na europske utakmice, odnosno utakmice Europa lige, a uloženi novac svakako će im se na kraju isplatiti", piše na klupskoj stranici.

>>Čop: Valjda će sada reći da sam dobar za Hajduk

Komentara 26

VK
vječni krojf
16:31 01.09.2014.

Zasto neki smatraju da je to lakrdija?Tkome smeta svaka prodata karta Dinama?Bolesno je to sve.Trazim po vecernjem sta pise za veliki derbi na Poljudu,ali jako malo toga pise.Zamislite da je Hajduk onako okrenuo utakmicu,pisalo bi se cijeli tjedan i to romani.Pojavili bi se novi kolumnisti,dok sada onako sramezljivo se nesto napise.Kako god da su mnogi zavidni Dinamu ´,on je najveci a to je pokazao na poljudu,pa bi bilo lijepo da mediji posvede malo vise pozornosti tom dogadjaju.Za dobrobit nasega nogometa.

MA
matildica
17:30 01.09.2014.

tko se bez veze smije taj pametan nije jel tak huligani sljedeći ćete put na utakmicu doći s bazukom a ne samo raketnim pištoljem dok vas sve ne pošalju u popravne domove ja na utakmicu neidem i to je jedini na utakmicu neidem i to je jedini razlog mog nedolaska na utakmice bojim se huligana BBB

BI
biby2611
20:58 01.09.2014.

Za one pametnjakovice koji bubaju napamet godisnja karta za Bayern na juznoj tribini isto kosta 100-150e i tu je i LP,,,ne vidim razloga da Dinamo isto nebi dao godisnje ulaznice Sjever Istok ili Jug po 240kn.,,,,,pa nasa placa je 500€ a u Bayernu 1500-2000€prosjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije