Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Da Silva i Darijo Srna načeli Dinamo, Šahtar pobijedio 2:0

Šahtar
Foto: Šahtar
1/3
05.02.2016.
u 20:51

Već u šestoj minuti Modri su pokleknuli, a konačni rezultat postavio je Taison 20 minuta kasnije

Nogometaši Dinama i Šahtara igraju u španjolskoj La Mangi prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone u domaćim prvenstvima i natjecanjima, ali za našeg prvaka nije prošlo najbolje jer poražen je 0:2. Pokleknuli su Modri odmah na početku, pogodak im je zabio njihov najbolji strijelac u ovom stoljeću - Eduardo da Silva.

Darijo Srna je fantastično ubacio s desne strane, a lopta je u kaznenom prostoru pala točno na nogu Eduarda, koji zabija s nekoliko metara udaljenosti za vodstvo ukrajinske momčadi. Nakon toga se hrvatski prvak malo nametnuo, ali sve pokušaje je Šahtar lako otklanjao i polako preuzimao kontrolu.

Imali su nekoliko poluprilika, ali u 26. minuti napokon se otvorilo i zabija Taison nakon nekoliko dodavanja glavom u kaznenom prostoru Dinama. Lopta se Brazilcu odlično "spustila" na nogu i silovito je opalio, a Eduardo nije mogao ništa osim popratiti pogledom kako mu se trese mreža. Tih 2:0 bio je i konačni rezultat prvog dijela, ali susreta.

Pokušavale su bitno izmijenjene postave nešto u drugih 45 minuta, ali golova više nije bilo, iako su prilike imali i jedni i drugi. Dojam je da su ipak dinamovci bili u boljoj poziciji za zabijanje gola, ali jednostavno danas nije bio njihov dan.

DINAMO - ŠAHTAR 0:2 (Da Silva 6', Taison 26')

DINAMO: Eduardo (od 70. Ježina), Stojanović (od 78. Sosa), Matel, Goncalo (od 57. Soldo, od 69. Benković), Schildenfeld (od 65. Sigali), Antolić, Machado (od 59. Rog), Ćorić (od 65. Šovšić), Soudani (od 73. Gojak), Fernandes (od 78. Lovren), Hodžić (od 59. Pavičić).

ŠAHTAR: Pyatov, Srna, Kucher, Yaroslav Rakitskyy, Ismaily, Malyshev, Stepanenko, Marlos, Kovalenko, Taison, Eduardo da Silva.

>> Eduardo spašavao Dinamo protiv CSKA, mladi Brekalo privukao pažnju

Komentara 19

DI
dinamojavolim1
21:46 05.02.2016.

nema veze,prijateljska utakmica sa jakim protivnikom... volim te dinamo

DU
Deleted user
20:49 05.02.2016.

Volim te Dinamo.

Avatar patkovic
patkovic
19:51 05.02.2016.

vidi se razlika u klasi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije