Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Gijon samo do boda kod Osasune, Čop asistent

Duje Čop
Reuters/PIXSELL
22.04.2017.
u 21:07

Gijon još uvijek na velika četiri boda od mogućeg spasa i izlaska iz zone ispadanja.

Nogometaši Sporting Gijona osvojili su samo jedan bod u 33. kolu španjolskog prvenstva na gostovanju kod posljednjeplasirane Osasune odigravši 2:2, a domaća momčad je do 79. minute imala čak dva pogotka prednosti. 

Hrvatski reprezentativac Duje Čop asistirao je Castru kod izjednačujućeg pogotka za Sportinga u 81. minuti, a prethodno je Canella u 79. smanjio zaostatak gostiju. Osasuna je povela u 19. minuti autogolom Merea, a u 72. minuti je za 2:0 strijelac bio Kenan Kodro.

S obzirom da je Villarreal sa 2:1 svladao Leganes, Gijon je imao priliku smanjiti zaostatak za Leganesom na samo dva boda. Ovako je Gijon još uvijek na velika četiri boda od mogućeg spasa i izlaska iz zone ispadanja.

>> Bilićev West Ham osvojio bod koji mu vjerojatno znači ostanak u ligi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije